ще пристига 22:40... на никой от Бургас и кварталите не му пречи този час...VESO написа:Той , ако тръгва в 17:00 , задавате ли си въпроса кога ще пристига в крайната си гара? И кой ще го пътува с него?

И 15:00 и 17:00 да тръгва тоя влак никога няма да бъде ползван от летовници. Никой няма да тръгне да пристига по нощите в Бургас, а още по малко в Сл.брят,Приморско,Поморие - абсурд. Да не са луди летовниците да плащат едната нощувка ей така- всеки гледа да оползотвори деня с морето.
За летовници влаковете ,които се ползват за Сл.бряг 8611 и 8627.
За обратната посока "Бургас" по може да бъде ползван от курортисти

На мен при пускането на бургаския уикенд ми се въртеше мисълта 8691 да тръгва в 09:00 ч. от София. Това според мен е добър час, нито е много ранен, нито много късен, пристигаш по обяд в Бургас и има време за плаж няколко часа. Ще е идеален за по-поспаливите, на които 8611 им е ранен.svd90 написа:И 15:00 и 17:00 да тръгва тоя влак никога няма да бъде ползван от летовници. Никой няма да тръгне да пристига по нощите в Бургас, а още по малко в Сл.брят,Приморско,Поморие - абсурд. Да не са луди летовниците да плащат едната нощувка ей така- всеки гледа да оползотвори деня с морето.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Модератор
Влак за Бургас, както и за Варна определено трябва да има след 16:00 ч.Така се процедира във всички нормални железопътни администрации, които държат да осигурят влак в късния следобед, свързващ столицата с отдалечените областни центрове, все едно от категорията. Важното е да бъде далече преди 2637 в посока Североизточна България и преди 8627 за Южното Черноморие.

8692 +30 КСЦ
Последно промяна от 43.309 на Нед Юли 25, 2010 9:03 pm, променено общо 1 път.

по какви причини ?
Сл.бряг си е запазил закъснението от Бургас +10
Сл.бряг си е запазил закъснението от Бургас +10
Последно промяна от svd90 на Нед Юли 25, 2010 10:03 pm, променено общо 1 път.

С каква машина е бил днес влак "Варна Уикенд"? Ето клипче на този влак от миналата неделя, когато беше само с 3 вагона. http://vbox7.com/play:26336f1e

А ми останалите и бистрото къдеса?stani_46001 написа:С каква машина е бил днес влак "Варна Уикенд"? Ето клипче на този влак от миналата неделя, когато беше само с 3 вагона. http://vbox7.com/play:26336f1e

Пак ще обясня за 44-ките, макар, че по-горе бях написал. За бистрото не знам, но едната 44-ка я пратиха в състава на Чайката и след като един слънчев ден я отстреляха успешно с камъни я извадиха за смяна на джамовете, а 44-ката от 2691/2692 отиде на Чайката докато оправят отстреляната.mitkodiablo написа:А ми останалите и бистрото къдеса?stani_46001 написа:С каква машина е бил днес влак "Варна Уикенд"? Ето клипче на този влак от миналата неделя, когато беше само с 3 вагона. http://vbox7.com/play:26336f1e

Чисти и спретнати на пръв поглед (погледнати от далече)... като ги загледаш отблизо ще видиш, че по рамките на прозорците още стоят неизчистени графити, а също и по подкошовото оборудване. Тези немаловажни елементи са пропуснали при "ревизията" в Надежда да ги боядисат със сива боя и сега стои доста грозно, особено през деня.VESO написа:И 3 седящи вагона са му достатъчни , но нека и бистро да включат в състава.
От клипа се вижда , че 63-ките са чисти и спретнати отвън , без каквито и да било графити.Откъде ли са намерили такива първокласни вагони?![]()
Информация
Модератори