Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

039/040 отдавна я отписаха и пратиха мисля в Тл. :arrow: А в По би трябвало 2-3 ЕМВ да са оставени в случай, че от Дезирата някое отиде ремонт в Сф или ТП и ако не успеят навреме да подадат друг ЕМВ докато другия мине ТП та да има какво да пуснат. 32 105/106 май май е заделена настрани от другите, та при нужда я пускат до Аг (най-често 19203/19204), но напоследък няма липса и недостиг на Дезира и на този етап нужда от пускане на 32 в По няма. :) Дано се сетят да поизпратят повечко запазени и необрани ЕМВ 32 за ремонти в ЛВЗ преди да е станало късно инак ако скоро не дойдат или още дезира или нови електрички ще стане още по-зле от сега. :?
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Трябва наистина да се вземат мерки.А това , което се предложи - охранителни камери , мисля , че ще е доста скъпо начинание и няма да е толкова ефективно.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

ЕМВ 32 075/076 отново е в движение. Утре е писана за Кн. Миналата седмица беше струг в ГО. Нека който има възможност да я снима, каже от какъв ремонт е, особености някакви ако има и т.н. споделяли са ми, че преди спирането й била голяма кошница, за последно тя се движеше миналата година до Август месец когато всички ЕМВ без 32 015/016 бяха спряни за прегледи във връзка със заповед за проверка на подвижния състав поради опасност от запалване (не съм сигурен, нещо такова беше, май по кабелите нещо проверяваха) и затова повечето ПВ за Кн (30158 и т.н.) бяха с лок + 3-4 вагона, единствено 30156 се движеше с ЕМВ. След проверката като годни се върнаха 32 007/008 и 32 071/072, а другите останаха да гният в депо Ва. Сега и 075/076 отново се движи, но в какво състояние не знам. Отвреме навреме като влезе някоя от 3-те за ТП/МПР пуснат 023/024, но тя е по-неподдържана, дори понякога върви с протокол за надпробег и почти не влиза за ТП. :D Изобщо голям дръгел е тя, противна е още като се види отвън. :x Да се надяваме 075/076 да е направена добре и да я измести. 8)
Заключено

Обратно към “Архив "Електрически мотрисни влакове"”

Информация