Колкото до Сл.бряг в Неделя вече му е подписана присъдата

Edit : Скоро се втрещих като научих от моя позната пътувала във влака,че на СЛ.бряг(8611) последния вагон се е откачил в движение

Ще се радвам много, ако и до Варна пуснат такъв влак и то с 46-ца!VESO написа:Като за първи ден , населеността е добра. Хубаво би било този влак да се движи през ден , т.е. отива и се връща , ако се ползва една композиция.Така хората бързо ще го научат. По новините казаха , че освен "Бургас" , се очаква и "Варна".
Не става така то. 44001/002 ще си пасват и с вагоните пък и без друго сигурно ще са натегнати като за световно, та ще има нужда от синя тяга на въпросните "Варни". Предварителни залози ако приемате казвам, че 2691/2692 ще спират на Пл и ГО.VESO написа:Достатъчна ще е някоя горнооряховска бегачка. А защо не и софийска?
Последно промяна от stani_46001 на Пет Апр 16, 2010 9:22 pm, променено общо 1 път.
Ами Сашо от тази снимка е пропуснал да заснеме скоростта , но мисля , че са за 140.Като гледам , са тип "Bmpz" , което означава , че имат и вакуумна тоалетна.Дряновските нямат.SoAlien написа:.....Така и не ми стана ясно в крайна сметка тия 44 за каква максимална скорост са ?
Това с "уикенд" е журналистическа измислица. Влакът официално се нарича "Бургас".SoAlien написа:.Също едно друго лично мнение. Това "Бургас уикенд" доста дразни. Втората думичка имам предвид...Сега очаквам "Бургас делник", макар, че ще звучи по-добре - поне е на български език и пенсионерите
Весо, успокои ме за "уикенда"VESO написа:Ами Сашо от тази снимка е пропуснал да заснеме скоростта , но мисля , че са за 140.Като гледам , са тип "Bmpz" , което означава , че имат и вакуумна тоалетна.Дряновските нямат.SoAlien написа:.....Така и не ми стана ясно в крайна сметка тия 44 за каква максимална скорост са ?Това с "уикенд" е журналистическа измислица. Влакът официално се нарича "Бургас".SoAlien написа:.Също едно друго лично мнение. Това "Бургас уикенд" доста дразни. Втората думичка имам предвид...Сега очаквам "Бургас делник", макар, че ще звучи по-добре - поне е на български език и пенсионерите
Последно промяна от SoAlien на Пет Апр 16, 2010 11:58 pm, променено общо 1 път.