Администратор

Адаш, ма нимой ДМВ-то да нощува на Чкв, никой и това е. Искат да спрат един чифт: ОК. Да спрат 23200 и 23205, след като 23204 стигне в Чкв, нощува там и сутринта с 23201.
28201 изобщо на хората каква работа им върши при това абсурдно късно пристигане в морската столица по обяд ? Спомням си лятото на 4 юли го видях влака на Девня се пукаше по шевовете имаше и правостоящи
а сега с това шантаво разписание и късно пристигане във Варна, губи се и връзка със Златните .. Едно след друго недоразумения ... Това със спалния и седмака пък не се нуждае от коментар .. ''Ше го оправдая с глъм'', както обича да казва един форумец ...

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Нимой, щото така им е угодно. Всеки защитава собствените си интереси, нали знаеш тая приказкаSaruman написа:Адаш, ма нимой ДМВ-то да нощува на Чкв, никой и това е. Искат да спрат един чифт: ОК. Да спрат 23200 и 23205, след като 23204 стигне в Чкв, нощува там и сутринта с 23201.

Иначе твоето предложение е идеално, аз го бях мислил по друг начин, но твоето е най-добро. Жалко, че няма кой да го проумее - трябва да мине известно време, докато го осъзнаят и чак тогава вече да се предприемат мерки за подобряване на графика.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
28201 правеше три връзки сутрин в Пвя-за София , Русе и Пловдив т.е. за ВСИЧКИ НАПРАВЛЕНИЯ и именно затова още от Дч тръгваше пълен на 70-80 % всеки ден а в петък , неделя и празник 110% .Просто умът ми не го побира , сегашния 28201 може да се похвали само с една екстра-можеш да пътуваш в спален вагон до Варна 

В интерес на истината последния път кат ползвах нощни от Варна на 25.12, дето закъсня само 80 минути на София, дизела май имаше и влаково отопление, щото го нямаше вагон отоплител.Ама пак не е гаранция, щото пък нито exDB, тея с вратите по средата, нито спалния можеше да ползва "екстрите" на вагон отоплителя.
Информация
Модератори