Обърни внимание на скърцането.
Един вагон, ама пълен! (4627)

Причината е недоброто състояние на мотрисата. Те са нови и е нормално да дадат някое дефектче. Дано скоро го оправят.
Хора,това или е седалката,на която е седнал снимащия,или отворената стъклена врата в коридора.Прослушах клипа поне 10-тина пъти и съм убеден,че ако е някакъв друг шум,идващ от дизелдвигателя,няма да се чува по такъв начин в салона.И при нашите мотриси го има това,а празната секция,от където е правен клипа само пренася резонансите,усилвайки ги в звука,който се чува на клипа.
Загадката е разгадана.
Загадката е разгадана.

Със сигурност не е от седалката, защото аз седях на нея. 

Администратор
Да и аз мисля, че не е от дизелдвигателя, но освен скърцането забелязвам и друг недостатък на Дезирото за Драгоман в случая. Rexkos е сам във влака 

Не бях сам. Пред мен имаше една жена само че е зад кулисите.
Хич не се учудвам от факта че влакът е празен - в събота и неделя ПВ 10209 винаги е така.

A ти мислиш ли преди да напишеш нещо?44 058 написа:Абе човек, чуваш ли се какво говоришПри движение вратите са затворени, а и няма панти
Това да не ти е примерно вагон серия 47 при 100к/ч да отвориш вратите
Става дума за вратата която отделя 1-ва от 2-ра класа а не вратите на самото дезиро.
А също може да е и от вратите на кабината защото и те поскърцват още от нови

Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш.
Добре де,от клипа не се ли вижда.Снима се вратата на първокласното отделение.Евентуално тя може да скърца.При движение външните врати на мотрисата са затворени.Отделен в въпросът как се затварят те.Когато бях в Ловеч на Нова година направих един опит с 10045-6+10046-4.При простоя на Троян,няколко пъти отворих вратите и изчаках да се затворят.Резултатът: изключително бързо затваряне (нетипично за нашите 10-00-ки) и много силен пронизителен трясък при самото допиране една с друга (секундата при затваряне).Помислих,че това е нещо инцидентно,но на следващия ден го пробвах и на 10043-1+10044-9.Резултатът се оказа същия.Този трясък засега го няма при нашите и софийските мотриси;не знам какво им има на тези врати и как са монтирани в Германия,не вярвам у нас да е пипано нещо.
Информация
Модератори