Обратна връзка:

Мнение от rumi68bg »

Хубава тема ! Аз бях си направил сам картинки за контролните лампи на дупнишките 45-и Обаче някои ги свалиха. Даже ги виждах и ксерокопирани по различни машини. Принудих се да ги надпиша на 45-164 и.... накрая ми писна и зарезах всичко! И едно нещо да оставиш на локомотива и ниго ще вземат. А някога 45 164 имаше зелена луминисцентна лампа в втора кабина и обливаше всичко в зелено. Даже така карах. И всичко се съсипа когато започна обезличената езда..... :cry:
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

За поставките за химикал, символите и "усилването" на ефекта от осветлението на пулта, това може да се направи и на неприкрепени машини. Друг е въпроса колко дни след това "химикалника" ще хване крака, някой ще го счупи или какво ли още не - не сме свикнали да ни е хубаво.

Светодиодните лампи на "дискотека"-та, един много съвестен колега ги експериментира, но май изчезнаха. Тоя съвестен колега беше взел присърце доста 44/45, но както всичко друго, и тук успяха да му убият желанието.

Имах и аз няколко светодиодни прототипа със син светодиод, бях качил две на една машина, ОТКРАДНАХА СЕ!!!
64.19
Публикувай отговор

Обратно към “Локомотиви серия 43, 44 и 45 | Electric locomotives series 43, 44, 45”

Информация