Администратор

Добре де ясно си личи анкетата, щом повечето желаят нека бъде сменено името!

Според т.4 от целите на сдружението е записано, че трябва да се поддържа форум, но никъде не пише, че задължително трябва да носи името на сдружението. Какво пречи примерно да се попромени малко горната част със логотата, да се сложи това на сдружението, името да не се променя, но да се покаже по някакъв начин, че форума е част от сдружението? Няма ли да е по-добре така? Аз не съм нито против, нито за да се променя името... просто въздържал се, въпросът за мен е спорен и може много да се изпише и изговори, но след като е стартирал с това име и се е утвърдил е редно да си остане с него, но да е като и аз не знам как да го нареча... трансформатор на сдружението. Нали все пак ще се изпълняват различни проекти, а така и така има цял раздел за сдружението тук значи, че всичко минава през форума, т.е. нещо като трансформатор. Аз така виждам нещата, ако все пак сте сигурни в искането си и, че резултатът ще е какъвто трябва, няма да ви спирам... обмислете, не бързайте, мисля, че знаете, че от бързане нищо хубаво не става. Та идеята ми най-общо да го формулирам е най-отгоре да е логото на сдружението, отдолу ново лого за форума, на следващия ред "специализиран форум за железопътен подвижен състав на сдружението БЛФ". Така ще се знае, че форумът е част от сдружението. Това е моето мнение.
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Администратор
На вчерашното Общо събрание на Сдружение "Български Локомотивен Форум", бе взето единодушно решение, наименованието на форума да бъде променено на:bdz46 написа:За мен най-подходящо ще е направо да стане Български локомотивен форум.
Така напълно ще се отъждествява със сдружението.
"БЪЛГАРСКИ ЛОКОМОТИВЕН ФОРУМ"
С оглед на взетото решение, след като бъде избран нов дизайн на главния банер, заглавието ще бъде променено.
еми... хайде честито от мен, дано ни върви по вода 

Е, промяната на заглавието не би трябвало да засегне домейна... Най-малкото, защото означава закупуване на нов домейн... А това е безмислено...
Домейнът https://forum.blf.bg ще запази по всяка вероятност...
Нали не греша...?
Домейнът https://forum.blf.bg ще запази по всяка вероятност...
Нали не греша...?
Таралежът е птица упорита...
Без да го ритнеш, не излита...
Без да го ритнеш, не излита...
предполагам, че само логото ще се смени

Администратор

Информация
Модератори