Няма причина за такова притеснение.elektrovoz46 написа:Аз сам почти сигурен че сега ще обвинат бригадата която е карала влака

Те казват едно, мислят друго... мене гледат, тебе видят. Не ги слушай... по БТВ нарекоха снегорина камион... оставаше само лок да го наречат мотриса.bobara_e_tuk написа:По телевизията казаха СЕМАФОРSaruman написа:Какъв семафор бе това да не е 16-та линия и защо се пише за това в 3 различни теми има ли смисъл. Предлагам админа или някой модератор да събере мненията относно инцидента в една тема!
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Източниците като я подадат така информацията и на новините като я прочетат така и смях голям... изобщо не се усещат, а иначе винаги има репортаж от мястото на събитието.elektrovoz46 написа:Мани,мани чак пак толко неграмотници да има не мога да повярвам!Nikss написа:Доста такива случаи имаше в последните 2 години.elektrovoz46 написа:лок да го наречат мотриса.
![]()

По добре да не говорат отколкото да говорат глупостиNikss написа:Източниците като я подадат така информацията и на новините като я прочетат така и смях голям... изобщо не се усещат, а иначе винаги има репортаж от мястото на събитието.elektrovoz46 написа:Мани,мани чак пак толко неграмотници да има не мога да повярвам!Nikss написа: Доста такива случаи имаше в последните 2 години.
Колеги,
призовавам ви ако имате желание и възможност да дарите кръв във ВМА. Центъра отваря в 09.00ч. Както разбрах тази вечер в болницата машиниста е в изключително тежко състояние - с разкъсани органи и стомашно-чревен тракт, счупен таз и още камара други работи. При удара пулта го е притиснал към шкафа. Локомотива е в Подуене в момента и е кошмарна гледка.
призовавам ви ако имате желание и възможност да дарите кръв във ВМА. Центъра отваря в 09.00ч. Както разбрах тази вечер в болницата машиниста е в изключително тежко състояние - с разкъсани органи и стомашно-чревен тракт, счупен таз и още камара други работи. При удара пулта го е притиснал към шкафа. Локомотива е в Подуене в момента и е кошмарна гледка.
ОП ''Среден ремонт електровози'' - Подуене

http://www.focus-news.net/?id=n1349212
Г-н Ивайло Даковски хем не е запознат, хем рупа... на това викам аз нахално поведение...
несериозна работа... вместо да седи и да гледа какви щети е нанесъл неговият снегорин-камион, да отиде да види състоянието на клетият машинист и дари кръв. 
Г-н Ивайло Даковски хем не е запознат, хем рупа... на това викам аз нахално поведение...

Това е напълно погрешна информация г-н Дяковски ше я разказва тая история на хората му от Титан!А и шофиорът на снегоринът е починал на път към болницата не е починал след като се е ударил в стълба както тои посочва на края на статията!Nikss написа:http://www.focus-news.net/?id=n1349212
Г-н Ивайло Даковски хем не е запознат, хем рупа... на това викам аз нахално поведение...несериозна работа... вместо да седи и да гледа какви щети е нанесъл неговият снегорин-камион, да отиде да види състоянието на клетият машинист и дари кръв.