Администратор

Администратор
Кино - вагона първоначално е пуснат на Експрес "Синия Дунав". След това до 90-те години е движил на "Янтра"-та. Форумистите от Горна Оряховица и региона могат да се поинтересуват във Вагонно депо дали няма някаква документация - главно чертеж, общ вид и планировка на вагона, за да може да се пресъздаде всичко в автентичен вид.марковІ написа:На ЕВ"Янтра" ГО-Сф-ГО имаше навремето киновагон.....
"А" вагона е бил серия 19-40, доставен 1972 г. от ГДР, намерен е чертеж, който ще бъде пуснат във форума по - късно.
64.19

Координатор за railwaymodeling.com

Кино - вагона първоначално е пуснат на Експрес "Синия Дунав". След това до 90-те години е движил на "Янтра"-та. Форумистите от Горна Оряховица и региона могат да се поинтересуват във Вагонно депо дали няма някаква документация - главно чертеж, общ вид и планировка на вагона, за да може да се пресъздаде всичко в автентичен вид.
Аз съм работил във ГО , и не знам "Синия Дунав" да е имал киновагон, нещо се бъркаш.
Аз съм работил във ГО , и не знам "Синия Дунав" да е имал киновагон, нещо се бъркаш.

Координатор за railwaymodeling.com

Акредитиран фотограф

Администратор
Само през 1982-1983 г. След това вагона е даден на "Янтра"-та. Другото което е интересно е, че съгласно ПКВ през 1984, 1985 и 1988, "Синия дунав" е имал фургон. Състава на влака е бил следния:Jorkata написа:В определени периоди е имало. Идеята да се разровят из ГО не е никак лоша.
ЕВ 207 "Синия дунав" София - Русе
1БД, 4Б, 1А, 1ВР, 4Б Б=10Х8
ЕВ 204 "Синия дунав" Русе - София
1БД, 4Б, 1ВР, 1А, 4Б Б=10Х8
64.19

Администратор
Какво означение е имал вагона ресторант , понеже това понятие е общо и преди под него са се включвали дори бюфетите?
Да уточня - "BR" , "BRm" и там др подобни са бюфети , "WR" , "WRm" или "WRme" са типични ресторанти , оборудвани с кухня за приготвяне на ястия.При бистрата също има разлики и ние ги видяхме.
Да уточня - "BR" , "BRm" и там др подобни са бюфети , "WR" , "WRm" или "WRme" са типични ресторанти , оборудвани с кухня за приготвяне на ястия.При бистрата също има разлики и ние ги видяхме.
Информация
Модератори