Благодаря Ти много за отговора и за поздравите, наистина, регистрирах се преди малко.
lok45111 написа:По точка 1: Пропуска ти дава право да снимаш навсякъде, но задължително уведомяваш отговорно лице
Наистина, това си помислих и аз - има смисъл. А междугарията? Там фактически спотура се намира сред природата. Аз като снимам, например, често се намирам далеч от самата линия, да речем на хълмче на 50 метра от линията. (не винаги, правя и изключения...). Нали тогава не си длъжен да оведомиш никoй?
Че нали Марио разказа в телевизията за случай, където на междугарие са дошли полицаи да правят проблеми на наши хора.
lok45111 написа:По точка 2: Нормативната уредба у нас не позволява дистанционен инструктаж.
Благодаря много, ще информирам познатите ми, че има подобна възможност, а и за мен би било интересно, ако съм някой път за по-дълго в България. Разбирам че инструктажа трябва да се състои на място.
lok45111 написа:По идеята 2 и половина: Това също би можело да се обсъди на следващи работни срещи.
Всичко в тази насока би било голяма радост и успех, но разбира се на първо време е важно да получат пропуск тези, кото упражняват хобито целогодишно в България - това сте вие - и от сърце ви желая в близко бъдеще всеки да има такъв пропуск.