Не, просто и двата бистра в ПКВ ги дават като ARVESO написа:Съгласно този план , на "Сл. бряг" и "Зл. Пясъци" ще трябва да се заменят бистрата от единия тип с другия.Да обаче , за северния RБВ е предвидена само една 91-ца "ARmz".Да не би другата композиция да остане с "ARkimbz"?
Администратор
64.19
Администратор
Днес на влизане в гара София погледнах какво има в Ремиза, но освен пожарния влак нищо друго грабващо окото и интересно нямаше, а до преди няколко седмици едно от новите бистра (тип ресторанти) седеше там. Сега може и да е в безНадежда.lok45111 написа:Вчера забелязах, че ARmz-то, намиращо се в Ремиза е махнато от там. Това означава, че се подготвят да го пуснат на някой влак. Доколкото знаем от ПКВ, БВЗР "Чайка" трябва да вози "бистро", но такова до скоро нямаше.
Ще го заредят с храни и напитки и ще го пуснат.
Да уточня нещо , ако съм забравил в първите ми впечатления от "ARmz"-то - тоалетната е съвсем обикновена , не е вакуумна , а доста тясна , намира се в единия край на бистрото и вътре е идентична като тези в exDB-тата.Нищо общо няма с WC-то в "ARkimbz" , което е пригодено за ползване от трудноподвижни лица и изглежда по този начин.
Да уточня нещо , ако съм забравил в първите ми впечатления от "ARmz"-то - тоалетната е съвсем обикновена , не е вакуумна , а доста тясна , намира се в единия край на бистрото и вътре е идентична като тези в exDB-тата.Нищо общо няма с WC-то в "ARkimbz" , което е пригодено за ползване от трудноподвижни лица и изглежда по този начин.
Това го писах някъде , сега да повторя - От "ARkimbz"-то съществуват номера 001 , 002 (пускани на "Зл. пясъци") и 003 (движещ се на "Сл. бряг"). Съществува и този вагон , но както се вижда , номерът е грешен.Това не е четвърто "ARkimbz" , а "ARmz".
От другия тип съм засичал най - голям номер 002 , което означава , че има още едно "ARmz" с номер 001. Ако предположим , че "грешната" 004 е последната , сметката излиза по 3 вагона от двата типа.
От другия тип съм засичал най - голям номер 002 , което означава , че има още едно "ARmz" с номер 001. Ако предположим , че "грешната" 004 е последната , сметката излиза по 3 вагона от двата типа.
"ARmz"-то се води серия 91 - погрешна , защото серия 91 изисква максимална скорост 200 км/ч , а на шаблоните на 3-те "ARmz"-та пише "160 км/ч". Правилно би следва да са серия 71 (като спалните) , но трябва да сверя втория показател - отоплението , за да преценя на коя точно серия трябва да отговарят.Nikss написа:...ARmz, а другите 2 от тоя тип трябва да са друга серия (не помня вече коя).
В Септември днес попаднах на още едно бистро.Намираше се в "специалната" зона ( в мнението за модернизираните 63-ки съм обяснил какво представлява тя) и успях да до снимам отдалече.
Така като го гледам , ми прилича на "ARmz". А на вас?
Други интересни неща - в зоната се намираха още два вагона - на този зелен може да му прочетете надписа , а крайния е спален от серия 76.
Така като го гледам , ми прилича на "ARmz". А на вас?
Други интересни неща - в зоната се намираха още два вагона - на този зелен може да му прочетете надписа , а крайния е спален от серия 76.
Администратор
Значи ето това е 005 , което стои във ВРЗ 99.lok45111 написа:.....
Чакат си лицензиите и назначението. 004 е в Ремиза, 005 е в Септември...
Информация
Модератори