Даваха го по сутрешния блок на BTV ще го дадат и по новините по-късно но не казах нищо съществено за нас бригадата е настанена в пирогов и ВМА а шофиора на снегорина е починал на път към болница!lok45111 написа:Знаят ли се подробности? Коя е машината, какви са обстоятелствата и сериозно ли е пострадала бригадата?bdz46 написа:Тази сутрин влак е ударил снегопочистващ камион на прелеза на ул. Летоструй в междугарието Биримирци - Пдр.
Пострадала е и локомотивната бригада.
Май нещо много на често започнаха нещастните инциденти... Като че ли някой е проклел железницата.

Най - вероятно недостигът на 10-00-ки се отразява повсеместно.За няколко дни наблюдение на центр. ПО , диз. DESIRO виждам само на панагюрските влакове.В неделя засякох 18207 и 07-00-цата отново лангъркаше двете 17-ки.За Димитровград и Свиленград почти всички влакове са композиции , единствено не съм засичал 10241 , но мисля , че няма 10-00-ка и за него.От новия график , в Ст.Загора също не нощува дизелова мотриса и 40241/ 40242 е композиция , съставена от една 47-ца.

V=60 km/h.БДЖ написа:45 163.3 e машината, току-що я дадоха по БТВ. Едната кабина е смачкана. Явно ударът е бил силен...

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Че лечението да не е без пари? Къде ги има тия? И мама на тати без пари не дава... не стига, че машинистите не взимат заплати по 2-3 месеца, ми пък и тия да минават тънко, че са най-голямата снегопочистваща фирма в София.46-401 написа:Ако синът да е с разкъсани бъбреци и хематоми ще искаш ли да ти плащат?Nikss написа:Ще платят и за машината и на машиниста като не са си инструктирали работниците прости.46-401 написа:И като си плати Титан мислиш ли, че на машиниста ще му мине. С тея поражения ще остане инвалид за цял живот.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Администратор

Информация
Модератори