Скоро няма да е.
Искам да попитам следното. Дасега софийски бригади караха до Варна "Албена" - та и влак "Златни Пясъци" по направлението Варна - София. С премахването на БВ "Албена" с новото разписание, ще има ли софиянци каращи влакове до Варна и с кои влакове?
Ако съм писал в не най-подходящата тема, моля да бъда извинен!
Ако съм писал в не най-подходящата тема, моля да бъда извинен!
Последно промяна от stani_46001 на Съб Дек 10, 2011 7:59 pm, променено общо 2 пъти.

Вече са с четири чифта за БС - 8615 / 8610.Nikss написа:Точно така - софиянци остават само с чифта 2615/2610 до Ва, но пък имат цели 3 за Бс.3621/П/3620, 8627/П/8626, 3623/П/8614.
Един вагон, ама пълен! (4627)
Ако не се лъжа и "Бургас Уйкенд" се кара от шопите.Въпроса ми е ако наистина карат 5-6 влака ,откъде ще намерят локомотиви ,или пак ще пращаме 46200 командировка в София?
П.С. Умишлено пиша "УЙкенд" ,а не Уикенд ,защото си е жив "УЙ" вече
П.С. Умишлено пиша "УЙкенд" ,а не Уикенд ,защото си е жив "УЙ" вече

Последно промяна от plastikat на Съб Дек 10, 2011 10:13 pm, променено общо 1 път.
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак 

Модератор
Някой има ли наличен окончателния вариант на ГДВ 2012 ?
И ми е интересно сега като има вече само един нощен за Варна, в неговата композиция ли се влива групата за Силистра и Добрич ? И в случай, че е така няма ли малко да дойде на баир работата, в смисъл зимата може да не дойде, ама лятото като дадат вагон два повече за Варна няма ли да се поозори малко Шкодата ?
И ми е интересно сега като има вече само един нощен за Варна, в неговата композиция ли се влива групата за Силистра и Добрич ? И в случай, че е така няма ли малко да дойде на баир работата, в смисъл зимата може да не дойде, ама лятото като дадат вагон два повече за Варна няма ли да се поозори малко Шкодата ?

Да направим приблизителна сметка - 7 вагона за Варна (фургон , 5 седящи и един спален) + силистренска група от два седящи + добричка група от спален и два седящи.Общ състав: 12 вагона.През лятото , когато има увеличение на композициите , ще трябват 2 машини.bdz46 написа:Най-големият баир по трасето е към Славяново.
Нормата за серия 44 там е 13 вагона.
Информация
Модератори