Мнение от Sashoko »

Здравейте,
Нов съм във форума, но ми е интересно да чета :) искам да попитам някой знае ли дали ще пунат от новите композиции със Siemens desiro София - Русе? :roll:
Техник
Техник

Мнение от n0_aLoNe »

Едва ли ще е скоро.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

Sashoko написа:Здравейте,
Нов съм във форума, но ми е интересно да чета :) искам да попитам някой знае ли дали ще пунат от новите композиции със Siemens desiro София - Русе? :roll:
де да можеше, но не са за дълги разтояния
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Няма да ги пуснат - и най-злия садист не би причинил това на пътниците.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

Фалшив сигнал за бомба затвори Централна гара София

Фалшив сигнал за бомба на Централна гара София е бил подаден снощи, съобщиха от Национална компания "Железопътна инфраструктура". В 20:45 ч. вчера на телефона на служба "Информация” на Централна гара София анонимен мъжки глас подава сигнал за поставено взривно устройство в гарата, което ще бъде задействано в 21:15 ч. В 21:10 ч. последва повторен анонимен сигнал. Незабавно са уведомени органите на Транспортна полиция и Гражданска защита.

От 21 до 22 ч. районът на чакалните на първия и втория етаж в гара София е отцепен. Пътниците на заминаващите в този часови пояс влакове са снабдявани с билети от превозните бригади във влаковете. Взривно устройство не е намерено. Нормалната експлоатационна обстановка в района на Централна гара София е възстановена в 22 ч.

Ръководството на НКЖИ алармира, че „черният хумор” за поставени бомби е за сметка на комфорта и спокойствието на пътниците и е пречка за предоставянето на качествена услуга. Освен това, всяко затваряне на гара или закъснение на влак заради бомбена заплаха, носи икономически загуби както за клиентите – пътници и превозвачи, така и за НКЖИ, и ж.п. операторите.

информацията е от сайта на БТВ http://www.btv.bg/news/bulgaria/prestap ... Sofia.html
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

СМЪРТ за такива профани! :evil:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

има ги всякакви хора, гледат да правят сечено на хората, пък после иди ги търси когато вече са се измъкнали, за мен това е огромна глупост :wink:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

99% съм сигурен, че ако имат желание ще разберат от кого и от къде е обаждането, освен ако не е от уличен телефон, но те вече са демоде, а и не знам вече да се продават карти за тях. :?
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

има вече по-хитри начини, ако не е от уличен телефон, а от мобилен пак може да се скрие номера
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

По никой начин не можеш да си скриеш мобилния номер.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

От мобилен е трудно , понеже лесно може да се фиксира клетката и номера , от който се звъни (освен , ако на някой му се иска да го прави).Само че в наше време и на това има цака - купува се карта - ваучер на най - ниската стойност за предплатена услуга на чужно име , обажда се , след което изхвърля картата и готово.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Все още можеш да си скриеш номерът безпроблемно, но ако пострадалите ревнат и поръчат разследване на мобилния оператор дупе да му е яко на шегаджията.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Не можеш да си сриеш номера от полицията. Мобилният оператор веднага ще покаже кой и от къде се е обаждал.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

значи класическият номер с уличните телефони е все още на мода, понеже е безплатно набирането на номер 166
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Да , но в случая , както по - горе пише , анонимният не се е обадил в полицията , а на телефона на служба "Информация” на Централна гара София. :wink:
Заключено

Обратно към “Архив "Новини и статии"”