В тоя ред на мисли дай да върнем и новините, които вече забравих по каква причина бяха спряни да се публикуват тук... а иначе за някакви си минути, които не са точни и постоянно могат да се променят даваш подкрепа, а мен преди 2 г. едва ли не щяхте да ме разпънете на кръст за това, че пусках информация от сайта на СЛПБ кои локомотиви и ЕМВ са ремонти и ТП.lok45111 написа:Според мене добре да ес правят извадки от сайта на БДЖ за закъсненията, стига сте се карали!
Тема за новини има в съответния раздел. Информация за текущи ремонти от сайта на СЛПБ няма смисъл да се публикува, тъй като всеки участник може да разгледа лично сайта, към който от форума има удобна връзка и да се информира за касаещото го.Nikss написа:В тоя ред на мисли дай да върнем и новините, които вече забравих по каква причина бяха спряни да се публикуват тук... а иначе за някакви си минути, които не са точни и постоянно могат да се променят даваш подкрепа, а мен преди 2 г. едва ли не щяхте да ме разпънете на кръст за това, че пусках информация от сайта на СЛПБ кои локомотиви и ЕМВ са ремонти и ТП.lok45111 написа:Според мене добре да ес правят извадки от сайта на БДЖ за закъсненията, стига сте се карали!
Последно промяна от lubo_katastrofata на Пет Фев 05, 2010 8:32 pm, променено общо 5 пъти.
А извадките от електронните табла от сайта на БДЖ не всеки участник може да разгледа и затова трябва да им се отделя внимание така ли? Голяма политика, нямам думи просто.lok45111 написа:Тема за новини има в съответния раздел. Информация за текущи ремонти от сайта на СЛПБ няма смисъл да се публикува, тъй като всеки участник може да разгледа лично сайта, към който от форума има удобна връзка и да се информира за касаещото го.Nikss написа:В тоя ред на мисли дай да върнем и новините, които вече забравих по каква причина бяха спряни да се публикуват тук... а иначе за някакви си минути, които не са точни и постоянно могат да се променят даваш подкрепа, а мен преди 2 г. едва ли не щяхте да ме разпънете на кръст за това, че пусках информация от сайта на СЛПБ кои локомотиви и ЕМВ са ремонти и ТП.lok45111 написа:Според мене добре да ес правят извадки от сайта на БДЖ за закъсненията, стига сте се карали!
Именно за това говорим. Обсъждане и причини да, но безцелно преписване като първолак не е нужно никому, всеки може да влезе и да провери.bdz46 написа:Copy - Paste на електронните табла няма работа във форума. Оправдано е само с цел обсъждане на някое огромно закъснение.