Персонала изрично подчерта, че е WSSB!bdz46 написа:Сигурен ли си за WSSB? Прилича ми на Н-68.lok45111 написа:МРЦ тип WSSB в гара Мездра
http://lokforum.com/gallery/albums/user ... Mezdra.jpg

Администратор

WSSB - GS I.При Н-68 няма горе в ляво и дясно такива пломбирани бутони.Това са за всеки коловоз и направление Помощни Бутони(ПБ)/Пломбирани/,които се използват за отключване на заключен маршрут.Също така при Н-68 бутона за Връщане на Маршрута и Закриване на Сигнала (ВМЗС) е един,а при WSSB са ДВА отделни(Зкриване Сигнала"ЗС"-ЧЕРВЕН ,и Връщане Маршрута"ВМ"-ЧЕРЕН).Има разлика в бутоните за "Маневренно Полажение"(Наименованията и Манипулациите с тях),бутон ИОМ (при Н-68 ) и ПБ (при WSSB),СВБ (при WSSB).Това се сещам в момента, което се забелязва на пръв поглед.lok45111 написа:Персонала изрично подчерта, че е WSSB!bdz46 написа:Сигурен ли си за WSSB? Прилича ми на Н-68.lok45111 написа:МРЦ тип WSSB в гара Мездра
http://lokforum.com/gallery/albums/user ... Mezdra.jpg

Въпреки, че ги има снимани при последното пътуване снимах ОИ на гари Свищов и Черквица.
пулт за управление на светофорите гара Свищов (води се гара без ОИ):

РУКЗ гара Черквица (води се непълно РУКЗ или РПАБ (ЕКЗ)):

Просто ми бяха интересни ОИ и не се сдържах да ги видя и снимам
.
пулт за управление на светофорите гара Свищов (води се гара без ОИ):

РУКЗ гара Черквица (води се непълно РУКЗ или РПАБ (ЕКЗ)):

Просто ми бяха интересни ОИ и не се сдържах да ги видя и снимам

Последно промяна от Saruman на Пон Яну 04, 2010 7:11 pm, променено общо 1 път.

Администратор

На 16 януари в течение на обстоятелствата бях във Велико Търново и реших въпреки, че я има снимана ОИ да я заснема. Представих се на дежурния ръководител, в началото казваше, че е забранено снимането и не можело да ме пусне вътре. Обаче след като му показах Пропуска поумекна и ме пусна.
ЕЦМ гара Велико Търново:

МРЦ WSSB-1 гара Полски Тръмбеш:

ЕЦМ гара Велико Търново:

МРЦ WSSB-1 гара Полски Тръмбеш:

Администратор

Администратор

Администратор

Администратор
Информация
Модератори