Акредитиран фотограф

Администратор

Администратор
Ами похвално е, че са намерили начин. Защото много от елементите на 06 065 са годни, но коша е на 50% унищожен. В същото време има читав кош, но празен. И така дойде идеята, която одобрявам и аз - коша на 06 121 да стане приемник на карантията на 06 065 и това да е новата 065.Nikss написа:Браво. Така се работи.Можело значи... имало начин, станало. Не искали - въртяли и сукали - 2 локомотива седяли разкостени. Похвално, усетили са се какво е редно да се направи в такъв случай.
64.19

Администратор

Администратор
В коша на 121 има известна част елементи, но са доста малко. Разчита се на компоненти от 06 090, която също е търпяла по - малък плокален пожар и на компонентите от 06 065, които над 50% са годни и подлежат само на ревизия и почистване. Двигател има оборотен, така, че и това не е проблем.Nikss написа:Щом е така... а сега преди да се вземат части от 065 в коша от 121 има ли някакви части? Защото ако се разчита с части от половин локомотив да се напълни кош на цял няма да стане нищо... аз вярвам, че до пролетта идната година, най-късно лятото ще си имаме една нова 065.
64.19

Администратор
06 065 с над 50% поражения по коша и кабина 2 е за нарязване, но пък има годни части;Nikss написа:Чудесно... значи работата е уредена.От 3 машини събираме 1 - при криза е така, но пак похвално, че вместо да ги нарежат и 3-те ще възстановят 1 с годни части от останалите.
06 090 е с 20% щети от пожара, отново страна втора кабина, но с много годни възли;
06 121 е била обявена за бракуване поради изтичане ресурса на повечето възли и агрегати, оставена на коловоз и ограбена;
От 065 и 090 се избират годните части, които ще послужат за окомплектоване на празния кош от 121, взема се оборотен двигател и се появява една нова 06 065, която всъщност ще е толкова 065, колкото аз ще съм трамвай. Тя ще си бъде сбирщайн, но има виждания, че заради граденето "от нулата" ще стане доста добра машина.
64.19

Акредитиран фотограф

А за тролеите го правят тоя номер, защото еди кой си има платена застраховка, а не е в движение и има друг който е в движение, а няма застраховка и за най-лесно и хитро сменят номера. Предполагам същото е и при локомотивите.

Акредитиран фотограф

Администратор
Проблема е, че 06 121 по документи е брак, но коша и е годен. За това сега ще направят 06 065 в коша на 06 121 и тя ще е новата 065. Малко засукано, но няма как да се възстанови бракуван вече локомотив. А няка да ти казвам, че от самосебеси се подразбира, че вътре е изтърбушено всичко. Тръбите по ВИ ги няма никакви, хайде сети се на въздухарното отделение какво му се пише...44.123 написа:Всичко е хубаво и добре се получава само където съм против 06.121 да се приеменува на 06.065 в Русе също направиха такава простотия на тролейбусите и то не с един а с три.
64.19
Информация
Модератори