Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Простаци... някой чужденец ако се загледа в написаното, ще осъзнае, че или нямаме други локомотиви, или, че тия не знаят да пишат други неща, а като види в какво състояние са (а недай си Боже и да пътува в кабината на такова чудо) ще се шокира тотално. :?
Ха този, който е изготвял разписанието да иде да ръчка цяла нощ с разпадащ се файтър после да го видя къде са му очите. :twisted:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Това по - скоро май е написано от мързел.Нали го изготвят на компютър , копват "лок.43" и paste-ват.Така е по - лесно , отколкото да изготвят за всеки влак поотделно , например "лок44/лок 45".Мотрисите DESIRO , ако забелязахте , също са "лок". :D И това пак е от мързел.И после как журналистите да не говорят "локомотивна мотриса" в своите репортажи.

P.S. на 7620 и RБВ-тата е написано "лок44". :lol: 8615 пък е "смесен" - има както 43 , така и 44.
8611 и 8614 са с "лок46". :wink:

Мнение от mach »

Интересни новини научих от едно приятелче,като ми каза че се говори сред жп-те за пускането на по късен влак от Видин около 7 часа и увеличаване на бройките влакове като цяло...но това го няма в новия ГДВ :evil:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Това би било добра идея , но в колко часа би следвало този влак да пристига във Видин? В момента "Ломската красота" 7630 тръгва в 19:10 и в 22:28 пристига на Брусарци.Там в 22:34 има пътнически влак за Видин , предназначен да обира именно пътниците от бързия , но предвид часът на пристигане в дунавския град (0:22) , едва ли има много пътници.
Аз продължавам да си настоявам за връщане на двойката нощни пътнически влакове между София и Видин , но едва ли пак ще ги пуснат. :cry:
Модератор
Модератор

Мнение от todor plamenov »

По бегли спомени се сещам, че нощните влакове бяха с номера 70106/70107. Мисля,че от Видин тръгваха в 22:50 и дори ги бяха обвързали с връзка в Брусарци от Лом. Това за последно,ако не ме лъже паметта беше в ГДВ 2001. А иначе за очакваната по-голяма бройка влакове към Северозападна България съм скептичен. От край време в тази част на страната се процедира с една и съща бройка влакове. Най-много да изменят 7630/7631 до/от Видин.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Това , което пишеш Тошко е съвършено правилно и за тези нощни влакове си имаше пътници.Замисли се за нещо любопитно.Първият влак от София за Видин пристига след 12:00.Това за мен не е нормално.
Модератор
Модератор

Наистина е твърде късен часа на пристигане на 7620 във Видин. Преди него се движи само 70102 и той е ПВ, тръгващ в ранната сутрин. Така и не можаха да уплътнят различните часови пояси от деня като хората. Спокойно може поне един-два от КПВ-тата Мездра - Бойчиновци да бъде удължен до Видин.

Мнение от mach »

VESO написа:Това би било добра идея , но в колко часа би следвало този влак да пристига във Видин? В момента "Ломската красота" 7630 тръгва в 19:10 и в 22:28 пристига на Брусарци.Там в 22:34 има пътнически влак за Видин , предназначен да обира именно пътниците от бързия , но предвид часът на пристигане в дунавския град (0:22) , едва ли има много пътници.
Аз продължавам да си настоявам за връщане на двойката нощни пътнически влакове между София и Видин , но едва ли пак ще ги пуснат. :cry:
Става въпрос за сутрин тръгване от Видин в 7 часа ако си спомняш имаше такъв преди теслата на Краус но това означава преди това да не е в 6.05 а по рано което е супер
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Връщането на нощните ПВ Сф-М-Вн е повече от необходимо! 2627 е цяла пародия, срамота! Така като ги пуснат тях хем 2627 ще си пердаши спокойно, хем 20301 няма да се налага да се назначава и така. :) Ще имаме кон за кокошка.
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ако се реши да се пуска такъв пътнически влак , нека той да бъде последен в участъка до Мездра и да обира каквото може по гари и спирки.А това с 2627 е излагация да спира навсякъде.Нужен му е само престой в Своге и това е.Дори може да подминава София север и Лакатник.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

А кой ще спира по спирките, като не щат да пуснат редовен ПВ?
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

А има ли изобщо хора за спирките? Ще трябва да пътувам с 2627 , за да видя кой се качва и слиза , но последният път , когато 4626 извършваше това , пътниците по целия маршрут , които слизаха и се качваха не бяха кой знае колко , че да напълнят и един вагон.
Модератор
Модератор

Мисля, че картината е ясна. Не е практически изгодно бърз влак да се движи като пътнически в определен участък. Макар БДЖ да го ползват като честа практика (примери колкото искате - 4640,4641,4646, горе-долу всичките по пета,шеста и седма линия). Няма и никакъв смисъл от ТСВ 20301, който просто се разхожда до Лакатник празен. Не знам и не мога да оправдая това мислене на дребно - дайте да пуснем бърз влак, който само на теория ще е бърз. Единственото което се постига по този начин е, че половината пътници на дълго разстояние се преориентират към автобусите.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

VESO написа:А има ли изобщо хора за спирките? Ще трябва да пътувам с 2627 , за да видя кой се качва и слиза.
Гледай да пътуваш в работен ден, иначе наблюденията ти ще са безпредметни.
С 4626 в кой ден си пътувал?

Мнение от djteenbg »

Привет и от мен на всички привържаници на железницата.

Разгледах ГДВ 2011 и ми направи впечатление, че вече има влак с начална гара Пазарджик, което ме изуми.

По първа линия (участъка София - Пловдив)има доста недоразумения обаче. Има промеждутъци от по 2-3 часа, на които не се обръща внимание от както се помня. Ето и някои примери:
* В посока Пловдив между 8613 и 8615
* В посока Пловдив между 10113 и 1625 (Изключваме Дианата, защото тя спира на твърде малко места и не може да се ползва от работещите и учащите от по-малките градове по първа линия)
* В посока Пловдив между 1651 и 8627 (въпреки, че е доста късничко)
* В посока София между 8640 и 8610
* В посока София между 1624 и 10252 (а за тези пътуващи след Костенец промеждутъка става от 1624 до 8626).

Тъй, като виждам, че дискутирате доста важни теми по графика по повечето линии в България, реших да се включа и аз с първа линия.

:) :) :)
Публикувай отговор

Обратно към “График за движение на влаковете | Trains schedule”

Информация