Администратор

Много добре, понеже съм нов тук бих попитал къде могат да се видят тези съобщения(за предст. пътуване на парните машини) най-вероятно в тази тема на локфорума, ще проверявам всеки ден, благодаря 

обичам влаковете

Администратор
ТУК: viewtopic.php?t=2125bagerite написа:Много добре, понеже съм нов тук бих попитал къде могат да се видят тези съобщения(за предст. пътуване на парните машини) най-вероятно в тази тема на локфорума, ще проверявам всеки ден, благодаря
ще се появяват съобщения кога с коя машина и накъде ще има пътуване.

Сърдечно благодаря! 

обичам влаковете
“Аз съм могъща и мощна машина,
аз съм с стоманни ръце,
моята плът е корава и здрава,
огън е мойто сърце.
Аз не познавам какво е умора,
мога да мина стрела.
Със дъжд и със вятър, със хали се боря
и с непрогледна мъгла.”

Модератор: Темата е за 05.01. Не се отклонявайте!
аз съм с стоманни ръце,
моята плът е корава и здрава,
огън е мойто сърце.
Аз не познавам какво е умора,
мога да мина стрела.
Със дъжд и със вятър, със хали се боря
и с непрогледна мъгла.”

Модератор: Темата е за 05.01. Не се отклонявайте!
Върху две гуми или върху две талиги по две релси!

Глобален модератор
ще го има ли в електронен вариант та и ние да видиме какво пишат по списанията за парната машина 

Това е сайтът на списанието , но последните броеве са за 2010 г. За новата 2011 г. още не са качени.

Глобален модератор
Освен електронния вид списанието са разпространява и в хартиен вид, и то много хубав. Тъй че можете да си го купите и да са наслаждавате на статията и хубавите снимки на 05.01. Ако не можете да го намерите по будки и книжарници, са обадете в редакцията и ще ви изпратят които искате броеве с наложен платеж.bobara_e_tuk написа:ще го има ли в електронен вариант та и ние да видиме какво пишат по списанията за парната машина
В сайта броевете ги качват с няколко месеца закъснение, освен туй има статии, които въобще не ги качват, на други само част от текста без илюстрации. Не знам защо правят тъй при положение, че с предоставянето на материал за публикуване той става собственост на списанието и въпросът с авторските права изобщо не стои.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.

Глобален модератор
Не ги сканират, а качват направо електронния формат - същия, от който произвеждат хартиената книжка. Само че както споменах орязват някои неща.
Както и да е, колкото и да коментираме, нещата са извън наш контрол. Засега който иска да чете пресни броеве на списанието да са абонира или да си намери чалъм за снабдяване. За съжаление друго решение няма.
Както и да е, колкото и да коментираме, нещата са извън наш контрол. Засега който иска да чете пресни броеве на списанието да са абонира или да си намери чалъм за снабдяване. За съжаление друго решение няма.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.

Точно на време си е за да се види дали отново няма да изникне нещо. Да не забравяме че все пак машината има само едно пробно пътуване и нищо повече и то на това пътуване бяха констатирани доста проблеми.
Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш.
Информация
Модератори