То така е най-лесно - всеки иска на новото, ама то е трудно за поддържане щото сме диваци и не можем да боравим с такава техника, затова 32 до разпадИван Иванов написа:Да ама НЕ. Няма кой пък и защо . Никой не иска ЕМВ 32-00 в БДЖ - от най малкия /шлосер / до генералния за тях всичко е умряла работа.
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... &ATTR=NewsNikss написа:УжасТ!Тая напаст е за РАЗСТРЕЛ!!!
много по-добро решение от разцтрела
според мен не трябва да живеят 
Разбира се, че не трябва. Тия овцевъди освен да правят зло нищо друго не знаят. Нито как се изкарват пари, нито нищо. Интересно ми е от де взимат толкоз пари, при все, че спрейовете не са никак евтини, а за качествено нашарване на 1 вагон се изразходва доста.bobara_e_tuk написа:според мен не трябва да живеят
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
кой знае, цял живот на мама и на татко не може да се разчита, но сигурно трябва да работят някъдеNikss написа:Разбира се, че не трябва. Тия овцевъди освен да правят зло нищо друго не знаят. Нито как се изкарват пари, нито нищо. Интересно ми е от де взимат толкоз пари, при все, че спрейовете не са никак евтини, а за качествено нашарване на 1 вагон се изразходва доста.bobara_e_tuk написа:според мен не трябва да живеят
Според мен вие не сте бавно развиващи се , вие сте бързо изоставащи !
Какво е това лудо цитиране на ПРЕДХОДНОТО мнение , на един нормален човек , като му се направи забележка схващат и останалите за какво става въпрос ! Както го е казал народа : " Думам ти дъще , сещай се снахо " , но вие сте непоправими !
Какво е това лудо цитиране на ПРЕДХОДНОТО мнение , на един нормален човек , като му се направи забележка схващат и останалите за какво става въпрос ! Както го е казал народа : " Думам ти дъще , сещай се снахо " , но вие сте непоправими !
Техник
Информация
Модератори