Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Нямаше, но бюфетчика направи и няколко курса с количката (сети се след Казанлък)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Днес в състава на БВ2611 преди 1-класния вагон имаше вагон БЮФЕТ син на външен цвят, с джамове като на 47 серия и с перденца отвътре заради което не можах да видя дали имаше хора.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Вчера БЮФЕТ вагона липсваше в състава на 2611. Между другото забелязах преди няколко дни, че бюфета в състава на този влак е варненски. Сигурно временно отсъства от състава.

Мнение от Labros »

А може и да няма оборот,съответно няма парични постъпления и няма как да избие хилядата кинта такса отиване/връщане.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Labros написа:А може и да няма оборот,съответно няма парични постъпления и няма как да избие хилядата кинта такса отиване/връщане.
Ми то е абсурд да избие подобна такса, че и печалба да има. Явно системата е сбъркана, а таксата очевидно е твърде голяма.
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от Tramway »

bdz46 написа:
Labros написа:А може и да няма оборот,съответно няма парични постъпления и няма как да избие хилядата кинта такса отиване/връщане.
Ми то е абсурд да избие подобна такса, че и печалба да има. Явно системата е сбъркана, а таксата очевидно е твърде голяма.
Пътувал-не пътувал, наемът си върви. Плаща се на месец, а не на извършен курс. Ако вагонът се повреди и влезе в случаен ремонт наемът си върви. Трябва да си абсолютен будала или да имаш много пари за пране за да се хванеш на това хоро.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.

Мнение от Labros »

То май само будалите се хващат да въртят подобна търговия.Ако се намали стойността на наема повече търговци ще се навият да вземат под наем бюфет-вагони.Защото високия наем се отразява на цените.Висок наем - съответно високи цени и почти никой във вагона.
Явно системата е сбъркана
Точно определие.

Мнение от aizi »

на 2611 има бар вагон обстановката е прилична,има 2 климатика,много чисто,има си и вип купе цените са народни.
още върви през ден т.е.днес 2611 утре 2612 втория още го ремонтират на плевен. :D
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

А население има ли в този бар-вагон?

Мнение от aizi »

има разбира се,но ми се струва че им куца рекламата,а и те си признаха че не са го рекламирали никъде.днес ше пътувам на 2611,утре ще ви запозная с положението.сега е момента да дадат тези 2 бар-вагона на графитите да ги нарисуват на спокойствие(но нещо наистина хубаво).
вийдал съм такива влакове в русия,много красиво направени

Мнение от aizi »

наемите не са високи,предстои пускане на още по1,2,7 линии :D

Мнение от rexkos »

От 27.08.2007 още един вагон-бюфет е пуснат в експлоатация. На цвят е червено-бял и се подвизва по 2611/2612, които вече всеки ден ще имат такъв вагон в състава си. Интериорът на вагона е безупречен. Има детски кът, телевизор с плазмен екран, DVD система, климатик. Абе модерна работа... :P :D
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

А 2601/2 имат ли бюфети?
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Златните все още нямат.Аз повече се надявам да върнат бюфета на Янтрата.Преди години,тя имаше един син,на външен вид като серия 47,не знам какво стана с него.

Мнение от rexkos »

В момента във вагонно депо Надежда се правят ремонти на няколко вагон-бюфета. Надявам се да са за "Златните".
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация