Днес в състава на БВ2611 преди 1-класния вагон имаше вагон БЮФЕТ син на външен цвят, с джамове като на 47 серия и с перденца отвътре заради което не можах да видя дали имаше хора.
Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 12:57 pm, променено общо 1 път.

Вчера БЮФЕТ вагона липсваше в състава на 2611. Между другото забелязах преди няколко дни, че бюфета в състава на този влак е варненски. Сигурно временно отсъства от състава.
Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 12:56 pm, променено общо 1 път.

Глобален модератор
Пътувал-не пътувал, наемът си върви. Плаща се на месец, а не на извършен курс. Ако вагонът се повреди и влезе в случаен ремонт наемът си върви. Трябва да си абсолютен будала или да имаш много пари за пране за да се хванеш на това хоро.bdz46 написа:Ми то е абсурд да избие подобна такса, че и печалба да има. Явно системата е сбъркана, а таксата очевидно е твърде голяма.Labros написа:А може и да няма оборот,съответно няма парични постъпления и няма как да избие хилядата кинта такса отиване/връщане.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.

има разбира се,но ми се струва че им куца рекламата,а и те си признаха че не са го рекламирали никъде.днес ше пътувам на 2611,утре ще ви запозная с положението.сега е момента да дадат тези 2 бар-вагона на графитите да ги нарисуват на спокойствие(но нещо наистина хубаво).
вийдал съм такива влакове в русия,много красиво направени
вийдал съм такива влакове в русия,много красиво направени
Информация
Модератори