Мнение от Vancho »

Е едва ли точно ЦЯЛ вагон :P Все пак е по-малък от останалите :) Не знам на другите влакове как е, но на 4611/12 се возят само познати на превозната бригада и не се допуска абсолютно никой ... Така и не ми стана ясно мога ли аз с обикновен билет да се кача в такъв вагон, защото първия и единствен път, когато вече наближих крайната точка от пътуването, забелязах този вагон и ми се стори интересн, но любезно ме отпратиха с думите ''не може всеки да се вози тук'' :roll:

Мнение от rexkos »

Vancho написа:Е едва ли точно ЦЯЛ вагон :P Все пак е по-малък от останалите :) Не знам на другите влакове как е, но на 4611/12 се возят само познати на превозната бригада и не се допуска абсолютно никой ... Така и не ми стана ясно мога ли аз с обикновен билет да се кача в такъв вагон, защото първия и единствен път, когато вече наближих крайната точка от пътуването, забелязах този вагон и ми се стори интересн, но любезно ме отпратиха с думите ''не може всеки да се вози тук'' :roll:
Принципно никой не може да ти забрани да пътуваш във вагона, обаче повечето горнооряховски превозни бригади обичат баровски да го окупират целия и не допускат абсолютно никого, освен представители на транспортна полиция. :evil:
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Не само ГО бригади..... В чайката 3те купета в инвалидния, бяха запазени за превозната бригада и транспорта полиция......
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Най - шокиращият пример в това отношение бяха Златните , в които се качи форумската група от срещата в Червен бряг.До София превозната бригада бе окупирала двата инвалидни вагона и не допускаха никой да влезе вътре.Даже Марио искаше да се разправя с тях.

Мнение от nikol4yy »

Аз мисля, че само "Янтрата" има предружител, който се вози в инвалидния, а в другите инвалидни на УБВ-тата се возят само полицаите и началник влаковете.
ПП.Повечето предружители на "Янтрата" обичат да се возят в класата. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация