Я пакVancho написа:Автобусът Пловдив-Русе не пътува /поне по разписание/ по-малко от влака...
4640 + 4612 - 14:20 - 22:00 = ~8ч
С автобус
До ВТ 8:30 - 12:00
От ВТ до Русе + 2ч още сам си ги сметни.
Е ти ако искаш можеш и за 10ч да стигнешVancho написа:Аз говоря за директният автобус мисля на 7 часа от Пловдив. Той е около 15 ч в Русе /по разписание/. За други такива прекачвания и т.н. не знам ...
хах хубава шега.но ето защо го сложих в разсписанито.В курорта ходят доста хора малка част с коли повечето с влак или автобус.до там има само един влак и това е 3621/2 .Автобусите са прекалено скъпи един билет от ПБ до СФ е 21-22 лв.Пенсионерите и хората който ползват влак не са доволни от единствения вариант който им се предлага.тъйката има хора от северна Българи и те трябва да пътуват посред нощите а си представете как ще се чустват след 10 дневна почивка и цяла нощ път.предлагам Янтрата защото бездейства цял ден в СФ от 9,00 до 17:30rexkos написа:Янтрата само до Павел баня не те ли устройва?
Ами като не са доволни от 3621/3622, да говорят с кмета, да пишат после до дирекцията за 3623/3620. Ако наистина има стабилен пътникопоток, нямам нищо против Чайката да спира и в Павел баня - все пак това е известен курорт, не като Твърдица.Пенсионерите и хората който ползват влак не са доволни от единствения вариант който им се предлага.
Taка ама предложих нея защото вагоните бездействат цял ден в София.А влака който предлагаш да се пусне няма вагони за него и второ няма да го бъде защото сега има друг за Варна/бургас прз пловдивrexkos написа:Янтрата не мисля, че има място в Павел баня, Казанлък и т.н. По-добрият вариант е да бъде пуснат следобеден влак София - Варна през Карлово, който да спира на гарите Подуяне, Искър, Златица, Пирдоп, Клисура, Карлово, Павел баня, Казанлък, Тулово, Дъбово, Твърдица, Сливен, Стралджа, Карнобат, Лозарево, Завет, Комунари, Дъскотна, Синдел, Повеляново, Белослав и Варна. В обратната посока влакът да тръгва от ВА да речем някъде около 7-8 часа сутринта.
Ами като не са доволни от 3621/3622, да говорят с кмета, да пишат после до дирекцията за 3623/3620. Ако наистина има стабилен пътникопоток, нямам нищо против Чайката да спира и в Павел баня - все пак това е известен курорт, не като Твърдица.Пенсионерите и хората който ползват влак не са доволни от единствения вариант който им се предлага.
Благодаря за линка. Като гледам работата по 5-та не се е променила особено. Хубавото е, че има влак София - Благоевград и Благоевград - София 5620. И като чели този влак е единственият бърз влак (разбира се и по него има забележки) но на фона на останалите "бързи" - евала!