Мнение от pach »

Не че е моя работа, но с подобни проблеми се сблъскахме и ние...(в Сдружение "Клуб Железопътен Моделизъм - България")
...и все още ги имаме, макар и не толбкова остри вече.
Такова е положението не само при вас, защото това е ...народния манталитет.
Не че облагите са кой знае какво обаче. :wink:

А за де не се бъркат потребителите тук в това сдружение /форум,
ако искате един съвет от мен. :oops:

Ние в моделизма, си направихме "вътрешен раздел" който е обвързан с паролите
за достъп на всеки регистрирал се във форума ни.
Ако е и член на нашето сдружение след логване с паролата си "вижда", чете
и съответно може да пише във вътрешния раздел
(където си облсъждаме клубните задачи и т.н.)

Ако не е член на сдружението ни, паролата му дава достъп само до форума и той дори не "вижда" този вътрешен раздел.

Струва ми се, че и на вас ще е удобно така, щото горното обсъждане на проблемите си е точно за там.

Поздрави!!!
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Членуването в Сдружение Български Локомотивен Форум е изцяло на доброволен принцип , при нас записани по задължение няма !
С подаването на заявление кандидат члена се съгласява да приеме , както активите тъй и пасивите от членството си !
С цел популяризиране на Сдружението е хубаво Проектите да бъдат във видимата от всички форумци част на сайта !
Извинявам се за късното си попълване на Визитката , но квалификациите ми свързани с дейността на Сдружението са повече от скромни , пък уменията почти нищожни .
Но както се казва : Кой с каквото може ! Важно е желанието и принципа на олимпизма , участието !
Силно съм изненадан от липсата на желаещи да се включат в проекта за осветяване на локомотива позициониран на гара Царева ливада ! Проекта е свързан предимно с труд и пари не са необходими , още повече , че билети за пътуване и място за спане са ни предоставени безплатно от страна на БДЖ . Проекта е лек и приятен в най-красивата част на Стара Планина, а и времето се очертава хубаво !
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от Tramway »

pach написа:Ние в моделизма, си направихме "вътрешен раздел" който е обвързан с паролите за достъп на всеки регистрирал се във форума ни. Ако е и член на нашето сдружение след логване с паролата си "вижда", чете и съответно може да пише във вътрешния раздел (където си облсъждаме клубните задачи и т.н.)

Ако не е член на сдружението ни, паролата му дава достъп само до форума и той дори не "вижда" този вътрешен раздел.
Поздрави!!!
Тук също има такъв раздел.

По въпроса за участие в проекти. Да не прозвучи като самохвалство, но за 35.05 имам някакъв скромен принос, и то още преди да появи като проект на БЛФ. А именно - освен с участие в закарването й до ЦЛ (придружаване на машината, мазане и следене да не изпадне по пътя), което е по-скоро принос към БДЖ, направих оглед и уточнихме с н-к гарата и техника начина на подаване на захранване за осветление на машината. Направих план за полагането на кабела, монтирането на трансформатор и свързването му, пресметнах му мощността и т.н. Марио свърши чудесна работа по осигуряване на трансформатор от "Унитраф", уговори с НКЖИ съдействие за осъществяване на проекта, и трансформаторът е вече налице, аз пък съм готов с направата на табълцето за предпазителите. След като изкопаете и положите кабела и го доведете до будката, аз отивам и за половин ден монтирам всичко останало. Даже не ми трябва и помощник. Но да копая - не че не мога или не ща, просто нямам кога.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.

Мнение от turboto »

Tака като гледам преобладават бройките + проявен интерес от някой и друг извън сдружението, което е жалко. Същото съдя и за посещаемостта при провеждането на общите събранията...
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси”

Информация