!!! Членовете като членове или само бройки !!!

Това е въпроса ?!

С тази тема се надявам поне малко да си отговорим всички, кое от двете сме в сдружението. Дали сме членовете, които имат желанието да бутаме и да вървим нагоре, въпреки плюенето и хилядите преградни стени, които ни се налага да прескачаме. Или сме просто поредните бройки, които чакаме нещо на готово да ни се сервира. Силно се надявам че никой от Вас не спада към 2-та категория.

В момента ръководството на сдружението има нужда от всички Вас да ни подкрепяте и критикувате. Да участвате активно в живота на сдружението, като изразявате становище по конкретните теми. Ние от своя страна се стремим да Ви предложим разнообразни и интересни проекти и мероприятия свързани с общите ни цели, а именно опазването и възстановяването на подвижен състав.

1. В момента от 35 души в темата за осветяването на лок.-а в Царева ливада участваме активно 3-ма души, това е най-малкото обидно.

2. от 35 души темата за кой кой е във сдружението е направо смешно да я гледам. Ако се криете и Ви е страх от някой, или от нещо кажете , споделете за да го променим или защитим.

и още и още мога пиша по темата....

П.С. тя темата може и за тази секция да е "Мероприятия, организационни въпроси и дейности" ако прецени модератор да я премести
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Аз предлагам да се хвърли малко публичност по този въпрос , а именно - Марио нека обяви имената на тези лица , които по официален документ участват в сдружението.Също и новоприсъединените членове.И като се образува окончателен списък на всички , да се определят с какво всеки един от тях може да допринесе за развитието , популяризирането или други дейности , касаещи сдружението в т.ч. проекти , каузи , официални участия , мероприятия и др.Тоест тези лица , които както права , имат и задължения и следва да ги спазват.
Обявяването на имената е нужно с цел да се напомни на същите лица за техните задължения като членове на сдружението , за да не се изпада в неприятни ситуации при осъществяване на някаква дейност някои да се стакават или да казват "Това не се отнася за нас".А така като си видят имената , ще следва сами да се сетят , че наред с правата , които ползват , има и задължения , които трябва да изпълняват.

Мнение от turboto »

Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Аз виждам само 7 души.Нали официално бяха много повече.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от amon »

е повече са :D , ама ги накарай да драснат два реда !!!
ОП ''Среден ремонт електровози'' - Подуене
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Точно за това искам да им се оповестят имената тук.Нека след името да бъде даден и съответният nick , с който са регистрирани във форума за по - сигурно.

Мнение от refil »

Вие май заприличахте на Шесто от ДС.Който иска да пише ,ще пише.Не всеки може да има желание да дава каквато и да е информация :D
Глобален модератор
Глобален модератор
Въпроси

Мнение от choveka_vlak »

Тук нагазихте в дълбоки води, ще Ви е нужна доста реална отценка на ситуацията и като я проумеете ще Ви е доста трудно да я преглътнете. Но уви "объркали сте Държавата момчета", познавате се от доста време, знаете кой кой е ... и така. 8)
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Мнение от turboto »

refil написа:Вие май заприличахте на Шесто от ДС.Който иска да пише ,ще пише.Не всеки може да има желание да дава каквато и да е информация :D
Тогава за какво седи тук ?! Едва ли е за да си плаща членския внос. В случая за да мръднем напред е нужно членовете да са по-активни, ако нямат нужните знания а имат желание, как да разберем кой за какво да ангажираме като не знаем кой какво може? С новопостъпващите е друго положението попълват анкетна карта.

П.С. 6-то от ДС се занимава с доносите знаеш го...

офффффффф много станах докачлив... :)))))

Мнение от refil »

turboto написа:офффффффф много станах докачлив... :)))))
Бобка ,само,че и аз съм докачлив и то някой път докачливостта на другите ми идва в повече :twisted:
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Аз подкрепям Боби. В Сдружението членуват 36 члена, от които 2 са юридически, значи имаме 34 физически лица. Всеки може да си направи визитка и да каже с какво може да е полезен, това е практика на много клубове и сдружения. Който го е страх да пише, нека каже от какво се страхува, особено след като темата за визитките се вижда само от членуващи в БЛФ.

Не е ли малко срамно едни да се спукват от работа, други да чакат само облагите, произтичащи от членството, замислете се?
64.19

Мнение от WOLFMX »

Аз членувам в този форум поради две причини.
Първата е да се обогатя относно железниците и структурата,а втората е,че мога да правя снимки и имам желание ако намеря нещо интересно да го снимам за сдружението. Понеже според правилата нямам право да подам заявка за членство докато не навърша пълнолетие за това изчаквам. Това е от мен.
няма

Мнение от RAILWAYSTATION »

какво ще стане с тези, които не си плащат членския внос например като мен. Означава ли това че не са част от форума? Аз и една стотинка няма да дам за членски внос, защото нямам финансова възможност в момента да знаете, а и може би и да имах пак не бих дал. По-добре за влакови билети
НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Правете разлика между член на сдружението и участник във форума.Лицата , попадащи в първата категория имат своите права и задължения , съгласно устава на сдружение "БЛФ" и следва да го спазват.Такова е задължението за плащане на вноска , което се споменава.Участниците във форума имат правата и задълженията , които са ясно изброени тук.
Администратор
Администратор
Re: няма

Мнение от Mario Evstatiev »

RAILWAYSTATION написа:какво ще стане с тези, които не си плащат членския внос например като мен. Означава ли това че не са част от форума? Аз и една стотинка няма да дам за членски внос, защото нямам финансова възможност в момента да знаете, а и може би и да имах пак не бих дал. По-добре за влакови билети
Дискусията е за членуващи в Сдружението, форума е свободен и безплатен.
64.19
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси”

Информация