Въпреки че, до колкото знам, с Веско годините са ни близки, аз до сега в скромния си живот съм претърпявал само разочаровяния и основно ЕДНО. В един момет се претръпва и започва да не ти пука. Впоследствие започваш да не се надяваш на нищо и да се чувстваш така, сякаш че никога повече няма да ти се случи и че едва ли не нямаш право на такова щастие.VESO написа:Хора , когато бях на годините на Nikss , съм преживял десетки такива разочарования.Така че вдигайте глава , защото животът продължава.Нали знаете , че за всеки влак си има пътници , така че и на вашите гари ще дойде композицията , която дълго чакате.
"Блажен онзи, който не очаква нищо, защото той никога няма да остане разочарован."
Върху две гуми или върху две талиги по две релси!

Глобален модератор
Гледам, чета расъжденията Ви, осъзнавам (мъча се да разбера,ъгъла от който е погледнато). И все още ми се ще да попитам, основоположника на темата, какво точно има в предвид!. Хубава тема но любовта е не само м/у хората (мъж и жена) тя има много измерения... 

В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Администратор
Много моля всички , включая и Админ-а да не цитират предходното мнение ! Въпросът е принципен !
Сигурно същото е и с електровозите ! Всички тук ни обединява любовта към железницата и искренно и благородно завиждам на хората , които и професионално са свързани с нея !
Особенно на локомотивните машинисти !

Сигурно същото е и с електровозите ! Всички тук ни обединява любовта към железницата и искренно и благородно завиждам на хората , които и професионално са свързани с нея !
Особенно на локомотивните машинисти !

И аз завиждам най-чистосърдечно.
Никак не се чувствам комфортно като виждам, че нещата отиват натам, че да не мога да практикувам най-желаната и мечтана от мен професия, още от началото на съзнателното ми детство.
А що се отнася до въпроса между момичетата и железниците, който иска да звучи хем романтично, хем жепейски, може да пробва да "свали" някое момиче със следното стихче:
Моята душа депо е,
твоята е нежен влак.
Любовта тогава що е?
Влак в депо под ален знак.
Мисля, че втората версия би звучала дори леко перверзно, как мислите?...
Твоята душа депо е,
моята е нежен влак.
Любовта тогава що е?
Първото е оригинала. Тогава бях влюбен глупак и ми идваха какви ли не подобни умотворения в главата.

А що се отнася до въпроса между момичетата и железниците, който иска да звучи хем романтично, хем жепейски, може да пробва да "свали" някое момиче със следното стихче:
Моята душа депо е,
твоята е нежен влак.
Любовта тогава що е?
Мисля, че втората версия би звучала дори леко перверзно, как мислите?...
Твоята душа депо е,
моята е нежен влак.
Любовта тогава що е?

Върху две гуми или върху две талиги по две релси!

Глобален модератор
Аз пък свалях момичета като ги водех по гари и депа, разхождах ги по коловози и стрелки, обяснявах им сигнализации, ОТ, видове гари и гарова дейност, возех ги на машина и т.н. Много учудващо беше обаче, че в 95% от случаите следваща среща нямаше.....
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.

Глобален модератор
Ами явно не съм обяснявал както трябва.... И бъдещата си жена тъй свалях, ама тя явно беше от останалите 5%, за което и досега горчиво съжалява, включително и снощи като стоварих насред кухнята омазаните работни дрехи от докарването на 36.10....
няма нищо повече няма да први такаTramway написа:Ами явно не съм обяснявал както трябва.... И бъдещата си жена тъй свалях, ама тя явно беше от останалите 5%, за което и досега горчиво съжалява....

Глобален модератор
Ми тя е дигнала ръце вече... Като са върна по никое време и питам какво има за вечеря, отговорът е "Каквото са ти сготвили в депото!". Като си легнем и пусна някоя ръчица, реакцията е рязко избутване на ръката и "върви да си пипаш парните машини!"tenata написа:няма нищо повече няма да први така![]()
![]()
![]()

Техник
Информация
Модератори