Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

При мен опцията когато имам ново съобщение веднага да ми го отваря в нов прозорец не работи незайно защо ( в настройките изрично съм поискал да ми излиза) , затова не съм видял.А и почти никога не чета горе между "профил" и "изход" какво ми пише.
Но стига толкова , че се отклонихме достатъчно.

Мнение от Railroader »

VESO написа:Хора , когато бях на годините на Nikss , съм преживял десетки такива разочарования.Така че вдигайте глава , защото животът продължава.Нали знаете , че за всеки влак си има пътници , така че и на вашите гари ще дойде композицията , която дълго чакате. :wink:
Въпреки че, до колкото знам, с Веско годините са ни близки, аз до сега в скромния си живот съм претърпявал само разочаровяния и основно ЕДНО. В един момет се претръпва и започва да не ти пука. Впоследствие започваш да не се надяваш на нищо и да се чувстваш така, сякаш че никога повече няма да ти се случи и че едва ли не нямаш право на такова щастие.

"Блажен онзи, който не очаква нищо, защото той никога няма да остане разочарован."
Върху две гуми или върху две талиги по две релси!
Глобален модератор
Гледам, чета расъжденията Ви, осъзнавам (мъча се да разбера,ъгъла от който е погледнато). И все още ми се ще да попитам, основоположника на темата, какво точно има в предвид!. Хубава тема но любовта е не само м/у хората (мъж и жена) тя има много измерения... :arrow:
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Мнение от Railroader »

Разбира се, че е така. :) Ние (в частност и аз) засягаме просто един от видовете любов, т.е. между двама души от противоположния пол. Това е. Смятам, че темата може да получи разширение.
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

Може би се има в предвид връзката между машинист и локомотив.
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Която връзка може би при парните машини е най-силно изразена !
Придобиваш чувството че е жив организъм със собствен живот и "характер " , както се казва : На който му е влезнал кюмур в задника му държи за цял живот !
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

stankos написа:Която връзка може би при парните машини е най-силно изразена !
Придобиваш чувството че е жив организъм със собствен живот и "характер " , както се казва : На който му е влезнал кюмур в задника му държи за цял живот !
С дизелите е същото, повярвай :wink:
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Много моля всички , включая и Админ-а да не цитират предходното мнение ! Въпросът е принципен ! :lol:

Сигурно същото е и с електровозите ! Всички тук ни обединява любовта към железницата и искренно и благородно завиждам на хората , които и професионално са свързани с нея !
Особенно на локомотивните машинисти ! :)

Мнение от Railroader »

И аз завиждам най-чистосърдечно. :) Никак не се чувствам комфортно като виждам, че нещата отиват натам, че да не мога да практикувам най-желаната и мечтана от мен професия, още от началото на съзнателното ми детство.

А що се отнася до въпроса между момичетата и железниците, който иска да звучи хем романтично, хем жепейски, може да пробва да "свали" някое момиче със следното стихче:
Моята душа депо е,
твоята е нежен влак.
Любовта тогава що е?
Влак в депо под ален знак.

Мисля, че втората версия би звучала дори леко перверзно, как мислите?...
Твоята душа депо е,
моята е нежен влак.
Любовта тогава що е?
Влак в депо под ален знак.

:lol: Първото е оригинала. Тогава бях влюбен глупак и ми идваха какви ли не подобни умотворения в главата.
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от Tramway »

Аз пък свалях момичета като ги водех по гари и депа, разхождах ги по коловози и стрелки, обяснявах им сигнализации, ОТ, видове гари и гарова дейност, возех ги на машина и т.н. Много учудващо беше обаче, че в 95% от случаите следваща среща нямаше.....
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.

Мнение от Тената »

Tramway написа:Аз пък свалях момичета като ги водех по гари и депа, разхождах ги по коловози и стрелки, обяснявах им сигнализации, ОТ, видове гари и гарова дейност, возех ги на машина и т.н. Много учудващо беше обаче, че в 95% от случаите следваща среща нямаше.....
ми изглежда не си обяснявал добре
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от Tramway »

Ами явно не съм обяснявал както трябва.... И бъдещата си жена тъй свалях, ама тя явно беше от останалите 5%, за което и досега горчиво съжалява, включително и снощи като стоварих насред кухнята омазаните работни дрехи от докарването на 36.10....

Мнение от Тената »

Tramway написа:Ами явно не съм обяснявал както трябва.... И бъдещата си жена тъй свалях, ама тя явно беше от останалите 5%, за което и досега горчиво съжалява....
няма нищо повече няма да први така :lol: :lol: :lol: Аз съм се запознавал със момичета във влак, и в последствие са ми ставали гаджета, но не е масова практика при мен.
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от Tramway »

tenata написа:няма нищо повече няма да први така :lol: :lol: :lol:
Ми тя е дигнала ръце вече... Като са върна по никое време и питам какво има за вечеря, отговорът е "Каквото са ти сготвили в депото!". Като си легнем и пусна някоя ръчица, реакцията е рязко избутване на ръката и "върви да си пипаш парните машини!"
Техник
Техник

Мнение от n0_aLoNe »

Беше разказвал подобни работи като бяхме на Вазов 3, за срещата. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация