Отварям тази тема ,тъй като не малко хора са имали романтични а и чисто сексуални преживявания във влаковете .За пример сестра ми и зет ми се запознаха във влак и вече 10 години са щастливо женени . Очаквам вашите истории ......
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак :)
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от Tramway »

Истории колкото щеш, но първо достъпът до темата трябва са ограничи само за лица над 18г, а тоз форум за съжаление няма такива възможности.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.

Мнение от emm_1968 »

Tramway написа:Истории колкото щеш, но първо достъпът до темата трябва са ограничи само за лица над 18г, а тоз форум за съжаление няма такива възможности.
Защо?

Те тези под 18 години може и да ни понаучат на нещо ... :lol:

Мнение от Railroader »

Мм, да-а-а... :?
Никога няма да забравя как се обяснявах в любов на едно момиче, докато пътувахме сами в купето. Тя вече беше моя приятелка отпреди това, но нещата бяха започнали да се задълбочават. Впоследствие, нещата наистина се задълбочиха, станаха деликатни, започнаха да се заплитат и объркват, и... :cry: Ще си остана с хубавите и приятни спомени, как я бях прегърнал на седалката и т.н.
1. http://photo-zona.net/images/user49144/ ... 795_35.JPG
2. http://photo-zona.net/images/user49144/ ... 696_38.JPG
3. http://photo-zona.net/images/user49144/ ... titled.jpg
Вече съм пускал тези снимки във форума. Тя означава много за мен и просто не мога да я забравя. Постоянно ми е в съзнанието и пред лицето.
Много ви моля, никога, ама никога не се намесвайте като трети човек в нечия връзка, защото със сигурност ще си изпатите и по всяка вероятност ще бъдете от "тъпата страна на триъгълника".

И аз си мечтая да се запозная с бъдещата си "половинка" във влака, докато пътувам нанякъде. Мечтая си дори да се венчая във влак. За съжаление все по-малко вече вярвам в това и то постепено започва да се превръща в някаква смахната фантазия. :?
Върху две гуми или върху две талиги по две релси!

Мнение от turboto »

Railroader написа:Мм, да-а-а... :?
..................
И аз си мечтая да се запозная с бъдещата си "половинка" във влака, докато пътувам нанякъде. Мечтая си дори да се венчая във влак. За съжаление все по-малко вече вярвам в това и то постепено започва да се превръща в някаква смахната фантазия. :?
Споко, има шанс скоро да се осъществи. Ти само намери попа, който 'ше навие да го направи :D

Мнение от Railroader »

:) Това прозвуча така, сякаш че вече има кандидатка, която ме чака някъде. :D
Върху две гуми или върху две талиги по две релси!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Остава да тръгнеш на пътуване по ж.п. мрежата и да откриеш влака , в който те чака тя. :)
Дерзай! 9 главни линии са , а ако я няма във влаковете , движещи се там , потърси и по второстепенните участъци. :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Весо, голям си оптимист. Мен пък адаша успя да ме разчувства и съжалявам, че го е сполетяла такава участ... аз наскоро също преживях такова нещо и ми е трудно да се съвзема, но ще събера сили да продължа... животът е такъв и трябва да се борим да постигнем нещо.

Адаш, трябва да се видим някой ден в Русе на по биричка да си поговорим надлъж и нашир за всичко от живота - влакове, жени и т.н. :)
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Хора , когато бях на годините на Nikss , съм преживял десетки такива разочарования.Така че вдигайте глава , защото животът продължава.Нали знаете , че за всеки влак си има пътници , така че и на вашите гари ще дойде композицията , която дълго чакате. :wink:
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

аз пък съм на друго мнение, че жената само трови здравето на мъжете :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Трови, ама със жена зле, без жена хептен зле... така, че не знам. :D
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от kgeorgiev »

bobara_e_tuk написа:аз пък съм на друго мнение, че жената само трови здравето на мъжете :lol:
Жената е необходимо зло, и е пръв приятел на човека след кучето и коня - факт :idea:
Изображение
Ако си от провинцията и мразиш софиянците то ела в http://www.sofiawars.com/register/21305/.
няма

Мнение от RAILWAYSTATION »

искам да помоля някой да ми даде съвет за нещо по-възможност да е с повече опит и да не реагира много бурно на това, което ще му споделя на лична, тъй като това, което ще питам е свързано с жена и то не каква и да е жена, а с малко по-специфична професия. Ако може някой да ми помогне да ми пиши ЛС и ще му обясня случая не е за споделяне пред целия форум, но много ви моля спешно се нуждая от консултация, защото направих голяма глупост. :?
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Да не си се влюбил в някоя кондукторка , или нач. влак? :D
няма

Мнение от RAILWAYSTATION »

VESO написа:Да не си се влюбил в някоя кондукторка , или нач. влак? :D
де да беше това весо хубаво щеше да бъде ако си четеше ЛС там съм ти обяснил за какво става дума-жената, която ме излъга на пловдивската гара...
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация