Абе тия хора ги продават като "Голф ІІ" в клюкарски вестник. Да имаше БДЖ акъл да купи тая машина за нищо пари и да я даде насам. КВР и в депо Пд да прави маневри. Поне ще се спести на "миньорите от канала" "модерното" изкарване на лок 46 от халето - с манели, мамата и бутане.VESO написа:В двора на ОЦК - Кърджали.Или поне така П. Иванов ми каза , когато е правил снимките.
А ето на каква обява попаднах в Интернет:
http://www.bezplatno.net/listing-15060-Lokomotiv.html
Дали става въпрос за горната машинка , не знам , понеже онази , която преди година бях гледал , бе придружена от снимков материал (който си запазих за мен).

Администратор
64.19

Администратор
Според информация от ръководител район София, г-н Георги Георгиев, братчетата на софийския "Павел" в експлоатация са триamon написа:Ама си е точно така![]()
![]()

64.19

При първата форумска среща на Подкова , докато преминавахме покрай завода , направих тази снимка от DESIRO-то.Както от нея се вижда , машината е със знака на БДЖ и със стария герб , но не знам дали е в движение.Имаше и още една , но не успях да я заснема.

Администратор
Не е лошо да се установи контакт с "Надин" или с друг съдържател на локомотив серия 64/65/66. Доколкото знам, 65-та серия изцяло е преминала в 64 след поредната смяна на номерата. Дефакто търси 64-ки и 66-ци.
Шенол ако има контакти и време нека отиде до ОЦК-Кърджали и да направи една фотосесия отвън и отвътре на техния локомотив. Ще съм му благодарен.
Шенол ако има контакти и време нека отиде до ОЦК-Кърджали и да направи една фотосесия отвън и отвътре на техния локомотив. Ще съм му благодарен.
64.19

Администратор
Колега Шенол,
предварително благодаря, ще очаквам детайлни и качествени снимки на кабината за управление, пулта, машинната инсталация и спирачните апарати в кабината. Много държа да се заснемат апаратите по пулта така, че да се виждат табелките с предназначението им. Все пак трябва да черпим информация за наш "Павел", който все още стои самотен и изоставен на 6-та ремонтна вътре в дизелов цех.
предварително благодаря, ще очаквам детайлни и качествени снимки на кабината за управление, пулта, машинната инсталация и спирачните апарати в кабината. Много държа да се заснемат апаратите по пулта така, че да се виждат табелките с предназначението им. Все пак трябва да черпим информация за наш "Павел", който все още стои самотен и изоставен на 6-та ремонтна вътре в дизелов цех.
64.19

Администратор
Направи снимките и ми ги изпрати на tiristor4e@abv.bg, аз ще се постарая да ги кача и да напиша, че са от теб.shenolco_81 написа:Аз ще я снимам обаче незнам как се качват снимките във форума[/img]
Освен това по вашия край се мотае и една зелена 64-ка на "Кълвача", за нея ако имаш инфо също ще се радваме да публикуваш нещо.
64.19
Информация
Модератори