Навремето какви влакове са се движили по 83-та?

Модератор
Saruman , виж това мое мнение.Там съм пуснал и разписанието на участъка.Saruman написа:Навремето какви влакове са се движили по 83-та?

Модератор

Администратор

Последно промяна от Labros на Нед Окт 17, 2010 11:09 pm, променено общо 1 път.

Модератор
Надявам се,че ще доживеем някой ден,за да видим добре оформена и развита крайградска железница около София,която да включва част от горепосочените гари и спирки.Имало е идея някога да се пускат крайградски влакчета от Банкя през Централна гара и Илиняци до Кремиковци,за да се пренасочат пътническите влакове по трета линия изцяло през Подуяне и Казичене.Естествено всичко си остава на чертожната дъска като проект.
Интересно , както в разписанието 2001/2002 , така и в това от 2000/2001 не е посочен , затова и подадох това от 1999/2000 , където последно се е движил.Да не би после да е бил със статут на ТСВ и да не е отразяван там?lok45111 написа:Влака до Кремиковци го имаше и през 2001/2 г. След това го спряха. Обслужваше се от ЕМВ 32/33 на депо София. Имах щастието да го карам. Не се радваше на голям пътникопоток, поради факта, че когато минаваше през Об, смяната още не бе свършила. Пример за некадърно направено разписание.

Последно промяна от Labros на Нед Окт 17, 2010 11:09 pm, променено общо 1 път.

Акредитиран фотограф
Докато правих разчистване вкъщи и попаднах на това уникално разписание от 1983г. за гара Русе.
http://www.foto.bg/showphoto.php?photo=285025&cat=7307
http://www.foto.bg/showphoto.php?photo=285025&cat=7307

Преди 13-14 години имаше директен влак Стара Загора - Силистра - Стара Загора през Русе... Единственото, което помня за неговото разписание е, че тръгваше от Силистра в 5:00 и в Стара Загора пристигаше в 19:00... А номерът му дали не беше 4103 (както се вижда и в публикуваната снимка на разписание от 44.123 по-горе)...?VESO написа:И аз знаех, че преди време е имало пътнически влакове от Силистра за Русе и обратно.
Ех, имам камара стари съкратени разписания и пътеводители, ама са някъде дълбоко заровени в мазето...
Таралежът е птица упорита...
Без да го ритнеш, не излита...
Без да го ритнеш, не излита...
Информация
Модератори