Администратор
Не вагоните съсипват дефилето. Жулиен май е имал впредвид вписването в криви на по-дългите вагони, но и там изказванията са леко несериозни. А и както казах - спалните вагони са си със стандартната за Y вагон дължина - 24 500 мм.Ще разпитам по НИИТ да разкажат нещо по-подробно за вписването на 75-70, но това ще е като почнат пробите на вагона.

Администратор

Администратор

Ще пътувам от София за Бургас с нощния влак 8627. Какво е по-добре да си избера - спален вагон или купе? Запазени ли са местата? Има ли разлика в цените (с отстъпка съм)?
Последно промяна от micobg на Вто Фев 01, 2011 10:03 pm, променено общо 1 път.

Администратор
Спалният вагон естествено е по-доброто решение. Съветвам те да избереш тарифа с преференция - за отиване и връщане. Спален вагон се плаща - 8 лв/човек. Т.е. билета + 8 лв за всеки един пътник.micobg написа:Ще пътувам от София за Бургас с нощния влак 8627. Какво е по-добре да си избера - спален вагон или купе? Запазени ли са местата? Има ли разлика в цените (с отстъпка съм)?
Няма да се връщам с нощния, а и билетите за отиване и връщане ми излизат по-скъпо от два с по 50% отстъпка.lok45111 написа:Спалният вагон естествено е по-доброто решение. Съветвам те да избереш тарифа с преференция - за отиване и връщане. Спален вагон се плаща - 8 лв/човек. Т.е. билета + 8 лв за всеки един пътник.micobg написа:Ще пътувам от София за Бургас с нощния влак 8627. Какво е по-добре да си избера - спален вагон или купе? Запазени ли са местата? Има ли разлика в цените (с отстъпка съм)?

Май ще се настаня в някое купе. А дали дават места като в Чайка и Уикенд, например? И дали по това време на годината ще има много хора за нощния влак?
Последно промяна от micobg на Вто Фев 01, 2011 10:03 pm, променено общо 1 път.

Администратор
Информация
Модератори