Къде ги изпокриха тия бистра? Работиха точно 2-3 седмици и изчезнаха.Уж щяха да ги правят "Бизнес-класа".Май май окрадоха парите за закупуването и доставката,пък бистрата,че не вървят -майната му."Ще пуснем нова поръчка за доставка за да откраднем още пари"
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак 

Администратор

Администратор
Става дума за това 004 , нали? Защото видно от надписа "ARkimbz" , това си е чисто "ARmz" и интериорът , виждащ се вътре го доказва.Просто е сгрешено буквеното означение на вагона.
Това само в България го има .............Купуваме трошляци на безбожно скъпи цени ,след което да ги окрадем и да ги продадем за скрап на безбожно ниски цени и по този начин да откраднем стотици хиляди левове..........Нямам думи .Толкова ли нямат 20-30 000 лева да ги изправят тези бистра на крака и да печелят ?Ако трябва ,аз да им дам 

Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак 

По - добре не пробвай и ще ти кажа защо.plastikat написа:...Толкова ли нямат 20-30 000 лева да ги изправят тези бистра на крака и да печелят ?Ако трябва ,аз да им дам
Ще ти изтъкнат един куп причини , ще се чудят от колко кладенеца вода да донесат , накрая като им писне от твоето нахалство (изразяващо се в звънене по 7-8 пъти на ден на въпросни чиновници) ще ти поискат баснословна сума от порядъка на 500 хил. лева (нали някой ще трябва да сложи нещо в джоба) , накрая с твоите пари ще извършат съмнителен ремонт за 5-6 хил. лв и само след месец бистрото отново ще спре.Този път ще започнат да прехвърлят топката от една служба към друга , като изтъкват , че ремонът е извършен качествено , но се е появила внезапна повреда по някои части и възли и накрая не ти остава нищо друго , освен да си скубеш косите от яд.
Имам познания в такива области като сътрудничество на частни фирми с държавни дружества и резултатите в 70 % от случаите са като описания по - горе в мнението.
Да не говорим за обществени поръчки по ЗОП - там нещата са много по - сложни и заплетени.

Администратор

Това е заради нови шеф, който смяташе че се е возил в Чайката и нямало кафемашина в бистротоlok45111 написа:8597 004-7 е в движение и от около две седмици се подвизава в състава на 3623/3620. Най-сетне и "Чайка"-та си получи дългочаканото бистро, заложено по ПКВ!

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Информация
Модератори