Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

VESO написа:Досега не съм случвал на тоалетна , в която да има сапун за измиване на ръцете , да не говорим , че редовна практика е да няма вода (а би трябвало да е заредено в началната гара).Най - шокиращият случай , на който съм попадал е електричка , в която само една тоалетна беше отключена и можеше да се влезе вътре.Вода , естествено нямаше , а миризмата беше непоносима.
97ците в началото имаха сапун, а вода зимата не се слага за да не замръзне, гумените и пластмасови елементи сдават багажа и после тече като гръмната лейка.....
Ще е добра идея почистването на влаковете да се пусне на концесия, защото тези дето сега ги чистят не им пука защото редовно си получават заплатите.....
Гост
Гост

Мнение от Гост »

VESO написа:Не разбрах намека ти , но ти случавал ли си на вагон , на който вратата на тоалетната да е закована и по никакъв начин да не можеш да влезеш вътре?
Не беше намек, а директен въпрос. Като, че ли незнаеш, че в БДЖ почти е невъзможно да се намери читав санитарен възел.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

97-ците в началото бяха точно такива.07 каза , че и сапун е имало в тоалетните.Аз за съжаление , не заварих това. :x
Модератор
Обратна връзка:
Аватар
Модератор

Мнение от pavkata_zaraboy86 »

Когато аз пътувах последно с "Чайката", а това беше края на септемвеи миналата година (надали вагоните вече са така спретнати... :( ), беше ми направило добро впечатление това, че във влака пътуваха т.нар. хигиенисти, които по време на самото пътуване събираха опаковки и всякакви други отпадъци от пътниците! Бях много приятно изненадан - дамата носеше червени дрехи, а колегата и - сини. Дори направих снимка на почистващите атрибути, които ползваха :

http://www.foto.bg/data/4158/medium/DSC06629.JPG
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

тези не са ли на бар-вагона (поне там си ги снимал).....

Мнение от Labros »

В "Дияна"-та имаше една жена хигиенистка ( сега не знам има там ли е още ) ,но не си вършеше работата качествено.Обикаляше на всеки 30 мин, но нито чистеше,нито събираше отпадъците- кръгчета си правеше....На въпроса ми защо не си гледа задължениеята ми отговори- Г'лей си работата.На мен не ми пука...
Без коментар...

Мнение от RWman »

От къде, как и има ли възможност да се сдобия със следната табела?
Изображение
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

RWman написа:От къде, как и има ли възможност да се сдобия със следната табела?
Изображение
Начина е много лесен - само не трябва да те видят :twisted:

Мнение от RWman »

:lol: Ее, то пък само това остава - и любителите на железницата да я крадат, то не че ще фалират от една табела де, но...
Приемам още предложения. :)

Мнение от disell »

Снимаш си я и отиваш в някоя фирма за реклами и готово...
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Е реших да направя запитване до Белева & company за да се разкрие най-после мистерията за 97-ците.Петко Александров беше така добър да ми отговори.Ето и писмото:
Уважаеми господин Стоянов,

Позволете да Ви информирам, че част от вагоните серия "22 97" са временно спрени от експлоатация по технически причини. Колегите от "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД ме уведомиха, че в близките дни се очаква доставка на необходимите резервни части за извършване на текущ ремонт на вагоните, след което тези вагони ще бъдат върнати в състава на ускорения бърз влак 3601 от София за Бургас и на ускорения бърз влак 3602 от Бургас за София.

По повод на Вашето запитване за вагонният състав на извънредните сезонни бързи влакове 8687 от София за Бургас и 8686 от Бургас за София, колегите ме уведомиха, че тези влакове са композирани с доставени от Германия вагони серия "21 43", поради недостиг на купейни вагони в настоящия момент.

Пожелавам Ви успешен ден и оставам,

С уважение,

Петко Александров
Отдел "Връзки с обществеността"
"Български държавни железници" ЕАД

Дали 8687 и 8686 са с 2143 или 2145 все още остава загадка. :roll: :twisted: :arrow: Май се подава каквото е налично. :lol:

Мнение от rexkos »

Nikss написа:

По повод на Вашето запитване за вагонният състав на извънредните сезонни бързи влакове 8687 от София за Бургас и 8686 от Бургас за София, колегите ме уведомиха, че тези влакове са композирани с доставени от Германия вагони серия "21 43", поради недостиг на купейни вагони в настоящия момент.
Идиоти, които въобще, ама въобще не мислят с главите си. При положение, че се наблюдава недостиг на купейни вагони, купейните вагони на влаковете по 5-та и 7-ма линия могат спокойно да отидат на извънредния за Бургас, а 43-ките да отидат на УПВ за Кулата и Видин, понеже и без това точно там им е мястото. Толкова е логично и просто, ама кой да мисли. :(

Мнение от 43.309 »

Пуснах на Белева протестна нота за 8687/6. :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Интересно, че все Петко Александров отговаря, но от пощата на Белева... :lol: :D :twisted:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Жената е излязла в полагащия и се ПГО , смилете се все пак и тя е човек. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация