Мнение от desiro_94 »

VESO e реалист като мен. Вагоните си плачат за освежаване. Днес нямах шанса да се кача вътре преди да тръгне за София и Пловдив, но отвън си личеше за хигиената. 1 боя няма да му дойде в повече, въпреки, че не е по-важно от вътре. Поне да го стегнат така, че да си върне стойността за 1-ва класа.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Е, 1 освежаване и на кой да е лок няма да му е излишно (освен на кой да е вагон), но за тая цел си има определен пробег километри, които когато бъдат достигнати дадено возило се спира и като наредят от София и има пари се извършва определеният ремонт. :wink: Пък кой му не изнася да са изнася. :arrow:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от desiro_94 »

:lol: Хубаво нещо е хуморът както и римите :wink: Те ако чакат на всеки вагон километрите може би ще излезнат още много косури.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Две композиции няма , тъй като в настоящия момент има само 6 бели вагона , годни за движение.4 вървят на Коня , другите два са в резерва.

Мнение от svd90 »

Голям късмет имам :twisted: :evil:
Днес пътувах със Сл.бряг и закъснях с +90 минути на София. Пристигнахме 23.30 на ЦГ. Добре,че има таксита :lol:
Причината на Пазарджик стояхме 70 мин. не знам защо точно , явно заради дерейлиралата Чайка.. след това още 20 минути си качи отгоре.

А късметът ми е огромен. Миналата година пак пътувах със Сл.бряг и пристигнах 23.30 (+90) и то пак заради "ЧАЙКАТА" , само че тогава се беше запалила (точно последния ден , когато се движеше през ПО) Как да не обичам тая "ЧАЙКА" :evil: :lol:
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Стоял е в Септември да чака да преминат 1625, 10115 и 1627.
И аз пътувах с 8614.

Мнение от svd90 »

На Пазарджик стояхме
И ти значи доста си попътувал :lol:
От къде пътуваше ? :)
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

От Септември.

Мнение от svd90 »

На Септември с колко минути ни обявиха ? 70 ?
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Не са обявявали нищо. Влака пристигна точно с +90 минути.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Че от какъв зор да обявяват? Я по-добре да си кротуват на топло, а мръзнещите пътници да ги ядат псетата. :)
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Хич не им беше до обявяване.
Важното е че влака изобщо мина.

Мнение от svd90 »

То оставаше и да не минем или пък да ни изтупат в София в 2 часа.

Но най-важното е че няма посрадали от инцидента , останалите ще преглътнем закъсненията.
Занапред дано не пускат повече "Чайката" през ПО, че определено не и върви от там.

Мнение от stani_46001 »

Онзи ден пътудах до София с БВ 2636 и сгреших, че не си взех билет за първа класа. Влака е съставен от 2 второкласни, безкупейни вагона, 1 първа класа и един спален. Този тип вагони, без купета на мен лично са ми много неудобни за дълго пътуване. Освен това пода на тоалетната на единия вагон беше наводнен, а на другия без осветление. И аз бях потърпевш на това и ползвах тоалетна на първокласния, след преодоляването на доста врати през тези общи вагони. Дано този влак го направят изцяло с купейни вагони.
няма

Мнение от RAILWAYSTATION »

бе карай си във втора класа да ти важи намалението ако си студент ко те бърка че е безкупеен даже мен повече ми харесват такива мотрисите и теснолинейката също са безкупейни :). Ние си обичаме влаковете и се свиква сега в тази криза пари за 50% намален билет-втора класа няма той ми иска първа. Не се глези толкова :P
Публикувай отговор

Обратно към “Trainspotters forum”

Информация