Е, 1 освежаване и на кой да е лок няма да му е излишно (освен на кой да е вагон), но за тая цел си има определен пробег километри, които когато бъдат достигнати дадено возило се спира и като наредят от София и има пари се извършва определеният ремонт.
Пък кой му не изнася да са изнася. 

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Голям късмет имам

Днес пътувах със Сл.бряг и закъснях с +90 минути на София. Пристигнахме 23.30 на ЦГ. Добре,че има таксита
Причината на Пазарджик стояхме 70 мин. не знам защо точно , явно заради дерейлиралата Чайка.. след това още 20 минути си качи отгоре.
А късметът ми е огромен. Миналата година пак пътувах със Сл.бряг и пристигнах 23.30 (+90) и то пак заради "ЧАЙКАТА" , само че тогава се беше запалила (точно последния ден , когато се движеше през ПО) Как да не обичам тая "ЧАЙКА"

Днес пътувах със Сл.бряг и закъснях с +90 минути на София. Пристигнахме 23.30 на ЦГ. Добре,че има таксита

Причината на Пазарджик стояхме 70 мин. не знам защо точно , явно заради дерейлиралата Чайка.. след това още 20 минути си качи отгоре.
А късметът ми е огромен. Миналата година пак пътувах със Сл.бряг и пристигнах 23.30 (+90) и то пак заради "ЧАЙКАТА" , само че тогава се беше запалила (точно последния ден , когато се движеше през ПО) Как да не обичам тая "ЧАЙКА"

Онзи ден пътудах до София с БВ 2636 и сгреших, че не си взех билет за първа класа. Влака е съставен от 2 второкласни, безкупейни вагона, 1 първа класа и един спален. Този тип вагони, без купета на мен лично са ми много неудобни за дълго пътуване. Освен това пода на тоалетната на единия вагон беше наводнен, а на другия без осветление. И аз бях потърпевш на това и ползвах тоалетна на първокласния, след преодоляването на доста врати през тези общи вагони. Дано този влак го направят изцяло с купейни вагони.

бе карай си във втора класа да ти важи намалението ако си студент ко те бърка че е безкупеен даже мен повече ми харесват такива мотрисите и теснолинейката също са безкупейни
. Ние си обичаме влаковете и се свиква сега в тази криза пари за 50% намален билет-втора класа няма той ми иска първа. Не се глези толкова 

Информация
Модератори