Представените от мен вагони имат и достатъчно информация. Прегледай тематаTramway написа:Рядко имам възможност да следя темата, но сега забелязвам, че много се пише и нищо конкретно. След като не давате възможно най-пълна информация за вагоните, снимките им може да си ги закачате по стените у вас, друга полза от тях няма.
Администратор
64.19
Глобален модератор
Твойта информация е възможно най-подробна и вече е сложена в папката. Добра работа е свършил и "любо българия". По номерата ще открием статута на тез вагони, макар че от тях като гледам нищо не е останало.lok45111 написа:Представените от мен вагони имат и достатъчно информация. Прегледай темата
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.
...
Последно промяна от lubo_katastrofata на Съб Дек 11, 2010 5:27 pm, променено общо 1 път.
Администратор
По темата: Докладите за трите ретро - вагона в Пловдив вече се разглеждат от компетентните служби във връзка с преценка възможностите за възстановяване и използването им за атракционни пътувания. Има голяма вероятност, същите да се възстановят чрез публично - частно партньорство със заинтересовани фирми.
64.19
Акредитиран фотограф
Глобален модератор
ППП преди 3 години стана ПП ЕООД и то са разпорежда с пътническите вагони, а с товарните - ТП ЕООД. Вагоните, както и всички останали материални активи са собственост на държавата, която е поверила стопанисването и управлението им на БДЖ ЕАД, което от своя страна е вменило тез дейности в задължение на двете дружества. В дирекцията има вагонен отдел, където са намира документацията на всички вагони във и извън експлоатация, бракувани, продадени, нарязани и т.н.44.123 написа:Това е добра новина поздравления за което. А пък поне на мене ми прави такова впечетление, че шефовете или там, които са началници в ППП не са запознати с какви вагони разполагат.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.
Ванка,да ти кажа и аз останах със същото впечатление,че в дирекцията не знаят какви вагони имат и къде се намират?Обръщам по-специално внимание на Отдел „Музейно дело”, където при среща с ръководството на отдела,ни обясниха,че ретро вагоните намерени в Пловдив се намират в Димитровград.Радвам се,че форум „Локомотиви” успя да помогне тези неща да се променят, макар малко по – малко.
Пътувай с влак - спаси природата !
Акредитиран фотограф
Администратор
Да продължа темата с останалата част от общо 6 вагонната ретро - композиция, която до преди години е била на гара Илиянци.
При първата част на проекта по издирването и заснемането им, намерихме следните вагони:
1. Фургон № 20 20 069
2. 4 осен пътнически вагон № 20 20 035
3. 4 осен пътнически вагон № 20 20 152
При пътуването ми на 7-ми Юни до Горна Оряховица, посетих ВР депото и там открих останалите три вагона от тип "Айлцугваген". Единия от тях е търсения от refil вагон с двойни врати, който по документация разбрехме, че е с номер 20 20 095. Вагоните са в лошо състояние, но са сравнително запазени, което дава възможност да бъдат възстановени и включени в експлоатация в съставите на атракционни влакове.
Ето снимка на вагона:

При първата част на проекта по издирването и заснемането им, намерихме следните вагони:
1. Фургон № 20 20 069
2. 4 осен пътнически вагон № 20 20 035
3. 4 осен пътнически вагон № 20 20 152
При пътуването ми на 7-ми Юни до Горна Оряховица, посетих ВР депото и там открих останалите три вагона от тип "Айлцугваген". Единия от тях е търсения от refil вагон с двойни врати, който по документация разбрехме, че е с номер 20 20 095. Вагоните са в лошо състояние, но са сравнително запазени, което дава възможност да бъдат възстановени и включени в експлоатация в съставите на атракционни влакове.
Ето снимка на вагона:

Администратор
Информация
Модератори