Когато у нас някой осъди Транспортна полиция за произвол, тогава ще се чукнат в главите, че те самите газят правата на човека с абсурдни забрани и измислени нарушения. Аз например имам предупредителен протокол "да не извършвам фотографска дейност в района на гара София" че иначе ще ми бъде написан акт по УБДХ. Естествено още на следващия ден вдигнах патардия при големите началници и протокола бе анулиран, защото е абсурден. А и предупредителен протокол се пише, когато лицето нарушава обществения ред, а снимането на ПЖПС не мисля, че е такова нарушение. Смятам, че полицията има нужда от радикална промяна както в нормативната си уредба, така и в поведението на нейните служители, защото в този си вид не само, че не символизира закона, а точно обратно - осмива го и го пародизира с неадекватните си действия по гарите.Nikss написа:Смятат, че като са се надули до пръсване и се тупат в гърдите са най-големите и трябва да газят наред, че никой не може да ги спре. Има такива, на които наглостта няма край, но има и много малко на брой разбрани хора. Как в Европа снимането не е незаконно питам аз? Ама вярно, забравих, че сме в Абсурдистан.

Администратор
64.19

Не знам на кой толкова пречим - май ги е страх, че ще ги спипаме, че въртят всякакви далавери - от източване на нафта от дизелите, през пренасянето на контрабандни цигари и алкохол чрез машинистите, та до крадене на ток от електровозите.
Прекаляват вече. От издоена крава какво да доиш повече... кожа и кокали. Вместо да го погледнат от наша страна и да ни влязат в положението те са винаги на неутралната. Защото спотърите извървяват десетки километри междугария само и само да направят някоя красива снимка и да развиват хобито си. А на полицаите всичко им е на 6 - пътуват си безплатно в А вагона на всеки БВ и УБВ, обиколят 2-3 пъти преди да тръгне влака и преди да пристигне в крайната гара, през останалото време лежат и спят като лехуси, та чак с оръдие не можеш да ги събудиш.
Къде го дават така? Да взимат заплати, а да не вършат нищо... и аз искам така. А замисляли ли сте се дали не ни преследват с цел рекет - да заработят някой лев допълнително към иначе тлъстата заплатка?

Администратор
Като стана дума за далавери - модата с изнудване на машинисти да им пренасят цигари мина. Нова мода на Кулата е когато лок. бригада от 5623 и 363 остави машината на "парчето", ловко да се намъкват и да източват маслото на трансформатора. И тук имаме не един и два случая. Що се касае до преследването на спотърите - проблема ще се реши, в темата вече са написани резултатите от срещата с НКЖИ. А за спането по БВ и УБВ и то в "А" вагона, тук вече господата са в нарушение и ако се започне редовно подаване на сигнали за нарушения от страна на полицаи, то мисля, че ще им бъде търсена отговорност.
64.19

Администратор
Момчета,
заявката ще се предаде идната седмица. За сега сме следните лица:
1. Атанас Спасов Гълъбов
2. Иван Руменов Панайотов
3. Ивайло Василев Атанасов
4. Николай Станиславов Стоянов
5. Николай Галинов Колев
6. Павел Росенов Вълчев
7. Светослав Дешев Дешев
Приемат се още желаещи. Изисквания:
Навършени 16 години
2 бр. паспортни снимки размер 2/3 см
Записвания направо в темата тук!
заявката ще се предаде идната седмица. За сега сме следните лица:
1. Атанас Спасов Гълъбов
2. Иван Руменов Панайотов
3. Ивайло Василев Атанасов
4. Николай Станиславов Стоянов
5. Николай Галинов Колев
6. Павел Росенов Вълчев
7. Светослав Дешев Дешев
Приемат се още желаещи. Изисквания:

Записвания направо в темата тук!
Последно промяна от Mario Evstatiev на Нед Ное 15, 2009 5:59 pm, променено общо 1 път.
64.19

Администратор
Постове не трия както ми скимне, споко!46 242 написа:Ти едно казваш, друго се чува. Защо са били така напушени вчера в един ти там отдел на инфрата. Във връзка със снимането ?
И гледай да не ми триеш постинигите как ти скимне,моля !
Току - що говорих с когото трябва! Няма проблем за нашия форум, тъй като имаме договореност. Проблема е бил, че и други лица идвали да искат разни неща. Форума продължава с процедурата!
64.19

Администратор
Ние си движим за нашия форум, технически няма как да се прави общо, защото става мазало. А иначе не е коректно господата от някои други сайтове да ходят и да плюят срещу нашия форум, защото така си вкарват сами автогол!БДЖ написа:Най-добре да се раздели по форуми и всеки сам да си движи нещата. Общите работи - и кучетата не ги искат.
64.19

Трябва да сме обединени в такова начинание, а не всеки да си мисли за себе си да върви и плюе! Но все пак сме в България, винаги трябва да има черна овца (някой който да не е доволен). Ти се пробва, предложи им, нищо не решиха за жалост; и пак на принципа всеки сам за себе си!
Не трябва да е така, не ми се и иска да е така, но явно на някои хора им е все тая!

Администратор
Преговорите са водени от нашия форум и ще движим въпроса за нашите потребители. Все пак това е пилотен проект и за в бъдеще НКЖИ ако желае ще го разшири като опция и за други сайтове. Нека спрем с дърлянето, а да се уточняваме кой още иска да се включва в мероприятието. Идната седмица заявката се пуска и чакаме инструктаж!Saruman написа:Трябва да сме обединени в такова начинание, а не всеки да си мисли за себе си да върви и плюе! Но все пак сме в България, винаги трябва да има черна овца (някой който да не е доволен). Ти се пробва, предложи им, нищо не решиха за жалост; и пак на принципа всеки сам за себе си!Не трябва да е така, не ми се и иска да е така, но явно на някои хора им е все тая!
64.19

Да и дати за които да решим най-удобната на всички. Предполагам на студенти и ученици ще им бъде издадела някаква бележка за извиняване на отсъствията.

Администратор
Служебна бележка се дава.Saruman написа:Да и дати за които да решим най-удобната на всички. Предполагам на студенти и ученици ще им бъде издадела някаква бележка за извиняване на отсъствията.
Проблема в НКЖИ за вчера е бил, че делегация провокатори от някои сайтове са ходили да лаят и са вдигнали кръвното на хората, защото е станало нещо от сорта "Дай си ми куклите, на си ти парцалките", което не им прави чест. От съображения за коректност към длъжностните лица от НКЖИ няма да раздухвам повече, но вече имам едно наум, че у нас се действа на стария принцип "Дай да си запаля къщата, че да изгори на Вуте плевнята". Това не ми харесва, но разчитам, че вие, потребителите на този Форум ще застанете твърдо зад идеята и заедно ще я доведем до успешен завършек.
Поздрави!
64.19
Информация
Модератори