Катастрофа между автобус и лек автомобил взе две жертви.Повече инфо тук http://news.zapernik.com/345589.html
А този потребител на форума https://forum.blf.bg/profile.php?mod ... b7456a1dbd се подигра със смърта на момичетата по този начин http://news.zapernik.com/345598.html

Мнение от SaiLeR »

Коментара му е доста уместен, но това хилене хич не е хубаво.Все пак са починали хора.
ПЛОВДИВ » СИНДЕЛ БВ8637
СИНДЕЛ » ГОРНА ОРЯХОВИЦА БВ4641
04:58 08:02

ГОРНА ОРЯХОВИЦА » БЕЛОСЛАВ БВ4640
19:58 23:11
БЕЛОСЛАВ » ПЛОВДИВ БВ8636
23:37 05:30
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

за починалите хора или добро, или нищо, просто аз като видях линка се хванах за главата, аз съм шокиран... :oops: :oops: :oops:

Мнение от pepino1990 »

Остави това,че е казал "Има влакове".А като стане инцидент с влак,какво да кажем-има автобуси?Целият коментар е гавра.Какво значение има в случая,какви видове транспорт има?
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Според мен целта на коментара му беше да иронизира "Ю.И.", от които почти всеки ден има недоволни пътници, защото той е достатъчно набожен, че да не си позволи такъв грях като подигравка със смъртта на невинни жертви. А в такова мокро време дори и опитни водачи не са застраховани от удар, затова кротко със скоростта. В случая тук, за да изхвърчат от колата значи са били без колани - е какво да говорим повече - некултурни свине сме си българите и това си е - независимо дали говорим за култура на шофиране, на поведение или на нещо друго. :evil:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

В случая тук, за да изхвърчат от колата значи са били без колани - е какво да говорим повече - некултурни свине сме си българите и това си е - независимо дали говорим за култура на шофиране, на поведение или на нещо друго
Затова и смъртта е най - логичният завършек на такива действия , били те самонадеяност или небрежност.Съдбата не прощава на никого , особено когато най - нагло и нахално я предизвикваш.Какво пречи да караш нормално , да си слагаш предпазен колан , да спаваш елементарна култура на движение? Е , тогава каква прошка с твоя живот очакваш? Лошото обаче е , че покрай такива изроди загиват и невинни хора , които не са виновни абсолютно с нищо , а просто са се оказали на неподходящото място в неподходящото време.
Нали следите по новините - по пътищата през 2009 г. са загинали толкова българи , колкото при военни действия.Аз почти всеки ден наблюдавам какво се случва по улиците на града и даже се чудя , че тежките катастрофи и смъртните случаи са малко.

Мнение от Vancho »

Абе кой го знае как е изскочил насреща им със 100 км/ч автобуса ... Много ненормални шофьори са това от Ивконито специално. Веднъж съм се качил в автобус Русе София техен, трябва да призная че не бях смачкан от умора като пристигнах в София, но пък за сметка на това изпреварваха какво ли не и къде ли не ТИРове по завои и т.н това през нощта. И стигнахме с 50 минути по рано от предвиденото, тъй като тогава се обикаляше заради затворения мост край Бяла. А за цената им да не говорим. Дори за час и половина по кратко пътуване спрямо влака, не си заслужава да си рискуваш живота да се возиш с тях, макар и да е далеч по удобно от това което предлага БДЖ то, поне за мен беше така, но не бих повторил честно казано ако не ми се наложи
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D

Мнение от gugu_134 »

Пътувам един път от Русе до Варна с тези мошенници и естествено карат с превишена скорост и водача изпреварваше на два завоя два тира едновременно и срещу нас с висока скорост идва друг тир и свири с клаксона, шофьора на автобуса и той свири и замалко да стане челен удар. Втория шофьор при гледката отиде и седя до Варна на последния ред седалки. Аз се скарах на водача как може така да си играе с живота ни и останалите пътници ми се скараха на мен. Нямам думи, по-важно е да стигнем живи, отколкото по-бързо.

Мнение от kgeorgiev »

Има шофьори, които нямат нещо в главите си при каране. При обучението 20 - 30 часа кормуване какви шофьори става от тях? Никакви. Купят на детето по мощна кола или мАтор и газ до ламарина. Много шофьори не спазват елементарното но ОСНОВНО правило при пресичане на кръстовище регулирано със знаци СПРИ ОСИГУРИ ПРЕДИМСТВО - това да спре и да потегли на първа. много подценяват условията на пътя. Малко са тези които могат да усетят настилката по пътя. Не искам да обиждам жените шофьори между тях има които карат наравно с мъжете, но голяма час знаят само напред и газ до дупка. Това го има и при мъжете. Много от днешните шофьори/ки не могат една елементарна маневра да извършат. Преди когато изпитите се провеждаха в КАТ поне аз и мои съученици с които сме карали курсове се стараехме да се научим да караме. Това е моето виждане има много да се говори по темата. Бог да прости момичетата. Всичко това е сбор от куп причини. В крайна сметка отива и невинни, и има нови донори.
Изображение
Ако си от провинцията и мразиш софиянците то ела в http://www.sofiawars.com/register/21305/.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Кое му е удобното на автобусите! Най вече ивконските мерцедеси, толкова са неудобни, след няма и 3 часа екстремно пътуване с тях Габрово - София се чувствах като пребито куче, не мисля да повтарям.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

А цената на билета Габрово - София каква беше?
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Лека им пръст на момичетата !

Напоследък доста такива млади девойки се сдобиха с такива бързи и мощни автомобили покрай богат татко или богат "чичко" , но си мислят , че са хванали Господ за "чатала" и това им изиграва лоша шега за съжаление !
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

В Пазарджик , ако знаеш колко млади момичета карат скъпи и лъскави коли , най - често последен модел.Редовна гледка е компания от 3-4 мацки (някои от тях дори ученички) да се возят на кабриолет , шофиран от наконтена 20-22 годишна мадама и да надуват музиката с пълна сила.Или пък млада шофьорка , държаща волана с дясната ръка , докато говори по телефон с лявата.
Голяма част от тези момичета ходят с цигани , които им угаждат на всички прищявки.

Мнение от pepino1990 »

Не защитавам Ивконитата,но там има много кадърни шофьори,аз лично познавам двама,единия беше баща ми.Има и камикадзета.В този случай вината е на шофьорката.В този участък от две ленти за движение в една посока,пътя се стеснява в една лента за всяка посока.При изпреварването,за де не уцели мантинелата се е мушнала точно пред автобуса и....БУМ.Вижда се че автомобила е ударен отзад и отдясно.Пътувам често от Перник за София и съм виждал много катастрофи там,също и много случаи,когато е било на косъм.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

VESO написа:
В случая тук, за да изхвърчат от колата значи са били без колани - е какво да говорим повече - некултурни свине сме си българите и това си е - независимо дали говорим за култура на шофиране, на поведение или на нещо друго
Затова и смъртта е най - логичният завършек на такива действия , били те самонадеяност или небрежност.Съдбата не прощава на никого , особено когато най - нагло и нахално я предизвикваш.Какво пречи да караш нормално , да си слагаш предпазен колан , да спаваш елементарна култура на движение? Е , тогава каква прошка с твоя живот очакваш? Лошото обаче е , че покрай такива изроди загиват и невинни хора , които не са виновни абсолютно с нищо , а просто са се оказали на неподходящото място в неподходящото време.
Нали следите по новините - по пътищата през 2009 г. са загинали толкова българи , колкото при военни действия.Аз почти всеки ден наблюдавам какво се случва по улиците на града и даже се чудя , че тежките катастрофи и смъртните случаи са малко.
Нищо не пречи да се кара нормално, да се слага колан и да се спазва култура на движение, ама просто сме си уроди - все гледаме да се надпреварваме с този и онзи и да покажем, че нашата кола е по-мощна/бърза. Както казах в предишното мнение при мокро време високата скорост е предпоставка за ПТП. Ако се бяха сетили да си сложат коланите, сега със сигурност щяха да са живи, но уви... :?
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Публикувай отговор

Обратно към “Новини и статиии | News and Articles”

Информация