Мнение от rexkos »

На софиянци ни е идеално Аспарухово. Вие варненци хващате 30152, а ние 2627 до Синдел и там се мятаме при вас на пътника. Връщането с 30155 / разходка във Варна / 2626. :)
Един вагон, ама пълен! (4627)
Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

Идеалният вариант е готов:)Само уикенда трябва да се избере,много валежи дават тези дни,и е по добре да се издебне момент да няма дъждове,че ще станем на....:)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ние хващаме 8637 , слизаме на Карнобат , оттам 30151 и ще сме първи на Аспарухово , за да ви чакаме. :)

Мнение от RAILWAYSTATION »

Ако случайно пътуването съвпадне с 21-22 значи може и да се срещнем на случаен принцип. И без това съм планирал на 21 да ходя до хасковския зоопарк :)
НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!

Мнение от plastikat »

Измислете и аз с какво да дойда от Бургас до Аспарухово и с какво да се прибера.И ако може да не е следващият уикенд ,а поне по-следващият.А пък ако имате излишни 15-20 лева може и да направим една нощувка в Аспарухово.Има страхотни хотелчета на брега на язовира.
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак :)
Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

Дори скоро огледах едни стаи в комплекс Камелия,нощувката е 20лв.а стаите са с панорама към язовира,но май трябва да се резервирва по навреме,че посещенията там започнаха...:)

Мнение от mitkodiablo »

С удоволствие бих се присъединил към вас но за мое огромнно съжаление нямам свободното време блиския месец.Така че ви пожелавам успех и ще чакам прекрасни снимки :)))

Мнение от plastikat »

"Камелия" не я знам ,но за "Белведере" давам гаранция и с двете си ръце.Края на септември бях там за няколко нощувки .С жена ми и с кръстниците си направихме импровизиран "Меден месец".Останахме очаровани .За 20 лева на човек ни глезиха като писани яйца.Барбекюта ..........глупости,беше приказка.А и наоколо има много неща за разглеждане -естакади ,Чудните скали,старото трасе и тунелите на 3-та линия.
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак :)

Мнение от gugu_134 »

Този месец ще се организираме ли да отидем до Аспарухово или ? Много съм ентуциазриан да се запозная със съфорумниците.
Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

Този уикенд не става,днес е работен ден,а и все вали,така,че ще е някой следващ такъв:)

Събират се 4 почивни дни, но на 28 и 29 имам лекции иначе за 30 и 1 няма проблем, но не знам още...

Мнение от pepino1990 »

RAILWAYSTATION написа:Събират се 4 почивни дни, но на 28 и 29 имам лекции иначе за 30 и 1 няма проблем, но не знам още...
Тоя па,кви лекции 28-29-събота и неделя.Тогава и светофарите не работат.Още повече,че са пред празник.

Мнение от dobo »

@RAILWAYSTATION абе колега стига си се излагал с тия лекции.От личен опит (5,5 год.) ти казвам, че файда от лекции клони към нула.Седни прочети едва - две книжки (учебници) по съответната тема, па отиди при преподавателя и обсъди мътните ти моменти и ще научиш в пъти повече отколкото да ходиш на лекции.

@dobo дори и да не стоя цял ден на лекциите нали все пак ще трябва да ми даде заверка и евентуално някой път замества изпита с реферат-курсова работа, че затова. Гаднярите от ШУ са ни сложили точно събота и неделя лекции, защото вече съм магистър, а магистрите са само задочно, няма редовни и предполагат, че през другото време работим, без да допускат, че има студенти, които са задочно по принуда само защото няма редовно и че тези студенти са БЕЗработни като мен например. Да не говорим, че на 13.05 например пак е неделя, но и тогава сложили лекции и това са единствените възможни дни, в които преподавателите- асистенти, доценти и професори могат да дадат заверка и да ни кажат датите за изпитни сесии. Нямат акъл тези, които са измисляли програмата дори време да се нахраним не са предвидили, но какво толкова нали все пак трябва там да има една диплома за магистър да стане калабалък :@ :)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Хора , стига сте писали това маймунско @ пред името на този , към който nick-нейм се обръщате , защото се получава комична ситуация.Хем виждате , че не става това , което искате да напишете (да цитирате nick-а) , хем упорито продължавате да го правите.Форумът не е нито skype , нито Facebook , за да излезе с цитат nick-ът на въпросния участник.Там като напишеш @ и първата буква , името излиза веднага , но тук няма как да стане.Излиза си така , както сте си го написали - маймунското @ отпред и името на форумеца след него.Което е както смешно , така и грозно. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Форумни мероприятия и събития | Forum activities and events”

Информация