Това е вярно!8627 с правостоящи още от начална гара и не е бил с увеличен състав - отново обичайните 4 седящи (3 В и 1 А).Начело - 44058-6 , докарала 3622 в София.
А това не е вярно!Влакът го видях на Искър и беше поне 50 % пълен."Сл.бряг" 8614 , теглен от 46205-1 е пристигнал с 10 минутно закъснение в София също с увеличен състав.Общо композицията е била следната: инвалиден , три 44-ки , бистрото , 74-ка и допълнителна второкласна 63-ка.Населеността изненадващо е била изключително ниска - ок. 20 % , като от последните два вагона са слезли 3-ма-4-ма души.

Тази сутрин 556 замина с 40101, а ваганите оптима бяха в София.
Нищо подобно. На 12-и вечер още от София 2627 замина натъпкан с правостоящи и населеност около 160%, не можеше да се намери и място в коридора, в резултат на което цяла нощ пътувах от София до Горна Оряховица.VESO написа:Сашо вече е намерил място в 2627 и притихнал вътре

Един вагон, ама пълен! (4627)

Това последното не е вярно. Много рядко хората с билети за първа класа са повече от определеното за 1 вагон, дори и през лятото, когато обикновено най-много се пътува. Аз не съм попадал на толкова много хора с първокласни билети, че чак да има правостоящи, а и да не забравяме, че е криза, българинът пести, а и както не е доволен от услугите на този /социален/ транспорт, според мен по-голяма е вероятността като види, че във втората класа няма места да се прехвърли в първа и да си доплати, отколкото да бърка в и без друго празния джоб. 

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Информация
Модератори