<b>Форум на железопътните спотъри</b>
Мястото, където можете да пускате линкове към интересни снимки от ваши пътувания или от обиколки по гари и депа. За интересни "посетители" по нашите железници(локомотиви и вагони, може и цели влакове), за всичко, свързано с тази "професия" - спотинг!
А , Ванчо , тъкмо ти ме сети да попитам Сашо - 32-00-ката на Плевен и 44120-4 пак на същата гара ( с единия вагон) кои влакове обслужват , за да нанеса корекциите?
И помогнете ми за Fighter-a.
32-ката на Плевен обслужва влакове 20133/20132.
44 120 сутринта е докарала 20131 от Червен бряг и стои цял ден на гарата чак до 20139, което невероятна идиотщина, предвид недостига на подвижен състав.
Снимката с Файтъра - мисля, че е 43 551.
Днес около 8 часа в междугарието Русе - Русе разпределителна премина изолиран румънски локомотив който се прибираше към Румъния. Като гледам по разписанието на Горна международния го дадоха с 273 вътрешно поради късно приет влак в гранична гара. Май до БГ някъде е пукал гума . А на Мездра вече е с 360 вътрешно.
Последно промяна от kgeorgiev на Вто Апр 10, 2012 8:24 am, променено общо 1 път.
Някой знае ли днес какво е станало с БВЗР 2611. В сайта на бдж пиши причина за закъснение: инцидент с хора/животни на жп линия и полицейско разследване. Станало е участъка СФ-Мездра. Моля за повече информация...
НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!
Вчера пътувах с 8611 по целия му мартшрут от СФ до БС. Разписанието + закъсненията.
На Свобода чакахме 25 мин. 9610 и от там се оплеска всичко , после спирхаме на Михайлово , Калояновец и Кермен и доп. си насъбра закъснението.
Влакът е 8610 , човекът е объркал "8" с "9" и вие веднага му се нахвърлихте като кучетата на професора , който за нещастие почина.
Никой ли не се замисли , че влак 9610 досега не е имало?