Мнение от Vancho »

Действително пътувах с 8612 в ден събота и до Карнобат седящите места едвам стигаха. На Карнобат влакът се изпразни значително. При слизането ми от Зимница установих че в бургаските вагони ( 3 на брой тогава) имаше немалко празни купета. Варненските бяха с по двама-трима. След Пловдив предполагам че влакът се пълни отново, но там поне вагоните са повече
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Няма как вагоните да са повече , тъй като композицията е една и съща и не прикачат допълнителни вагони.

Мнение от Vancho »

Весо, непоправим си :lol: Всичко го възприемаш буквално ... Нямам предвид че се прикачват вагони на Пловдив. Не следиш какво се пише :) Казвам че съм пътувал до КАРНОБАТ с БВ 8612 и оттам влакът се е поизпразнил. От Пловдив до София влакът има повече вагони спрямо тези до Карнобат, докъдето съм описал че влакът е бил много пълен. Идеята е че на Пловдив има 3/4 вагона от Бургаската група... Сега разбра надявам се :roll:
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ванчо , как от Пловдив до София ще има повече вагони , тъй като още от Карнобат композицията се увеличава и повече не се прикача нищо по пътя.
....От Пловдив до София влакът има повече вагони спрямо тези до Карнобат, докъдето съм описал че влакът е бил много пълен. ...
Корегирам: от Карнобат до София.
Идеята е че на Пловдив има 3/4 вагона от Бургаската група... Сега разбра надявам се
Това също не е вярно.Не само от Пловдив , ами още от Карнобат , Стралджа , Ямбол , Нова Загора , Стара Загора , Чирпан и всяка друга гара по 8-ма линия , където влакът спира ще е с 4-те вагона от бургаската група.
И на Карнобат 8612 не само , че не се празни , но се и пълни стабилно.Преди при 10 вагона в състава се намираше тук - там свободно купе , сега да пътуваш сам , просто забрави.Именно 8612 и 8613 са влаковете , в които населеността не намалява през целия път.

Мнение от Vancho »

Ох, отказвам се ... Ти както винаги искаш всичко да ти е смляно буквално ... Ами то ясно че не е само от Пловдив. Визирам Пловдив и сравнявам с участъка до Канобат, където влака има по малко вагони спрямо ПЛОВДИВ, откъдето ВЛАЪТ традиционно се ПЪЛНИ ОТНОВО .... Говоря за Пловдив. Какъв е смисълът да споменавам всички останали ? Сякаш не си схванал идеята ...

Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ами точно де.Пишеш загадки , при които освен , че информацията е грешна , се чудя с часове какво си искал да кажеш.Последно , за да няма неразбрали - 8612 тръгва от Варна с 4-те седящи вагона , а на Карнобат прикачат дир. група от Бургас с още толкова , дошла като 8660.В участъка Карнобат - София влакът е с 8 вагона , събрани от двете групи.Точно и ясно.
Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

Е то това всеки го знае мисля,тази вечер 8613 си влезе с 4-те вагона,първите два бяха салонни,другите купейни,едната беше 50-ка,другият не го видях,вероятно е бил 74.Спряха влака на входния на Варна за около минута...
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Салонни? Т.е. 63-ки ли? Ужас.
Само веднъж съм виждал "Bmp" на 8613. :D
Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

О не,не бяха 63-ки,червени бяха,т.е.43...едното смесено с 1 класа...

Мнение от rexkos »

Още по-зле - ексДБ-та са. :lol:
Един вагон, ама пълен! (4627)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Представям си например пътник от Костенец , който иска да пътува до Варна с 8613 и си закупува билет 1-ва класа. :lol: Със сигурност в крайната гара няма да си усеща гърба. :lol:
Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

И не си е взел слушалки да си слуша музичка,ще съжали двойно:)))Тия калодки са си шумни при спиране... :lol: :D

Мнение от minitek »

20 160/165 с каква машина беше днес?
Консумирайте жените с бира и бирата - без жени.
Изображение
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Инфо от днес , 6-ти април.

06097-0 беше начело на този тов.влак , след което в компанията на 52003-1 теглеха тази товарачка.
43310-2 и зад нея 44070-1 теглеха 8615.
44065-1 :arrow: 8613 и 10 минутно закъснение на Пазарджик.
44078-4 :arrow: 10114.
44121-2 :arrow: 1622.

За финал - 2 мотриси 10112 и 10115.

Мнение от Vancho »

Времето се стопли, но в София все още не знаят какво е това миячка ... Как може да пускат вагони в такъв вид изобщо :roll:

Публикувай отговор

Обратно към “Trainspotters forum”

Информация