Днес БВ 5621/5626 е с лок. 61 серия.
Един вагон, ама пълен! (4627)

Вчера беше с 4 ексДБ-та, а онзи ден с 4 купейни. Всеки път е различно.
Един вагон, ама пълен! (4627)

Това е една от композициите (50-ки и 43-ки).Другите се редуват , по - често е с купейни , отколкото с 4-те exDB-та.Ти утре с 8610 ли ще пътуваш?
Аз вече няма как да видя влака , понеже е заминал от Пловдив.Нека форумците по трасето да кажат.Имаме хора от Стралджа и Бургас.
Аз вече няма как да видя влака , понеже е заминал от Пловдив.Нека форумците по трасето да кажат.Имаме хора от Стралджа и Бургас.

Честито имаме си още един вътрешен-МЕЖДУНАРОДЕН влак. Това е БВ 2615. За тази вечер в сайта на БДЖ в Справка за пристигащи влакове за гара Варна за БВ е посочено закъснение от +15, а причината: късно приет влак в гранична гара. Оня ден бяха направили същата грешка с БВ 4640 

НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!

Ами да видим, че влак по неелектрифицирана линия например за Панагюрище е закаснял причина: повреда в ЕМВ. Ама да вярно там имало паднала КМ.
Ще помоля всички, които им се коментират вагоните да го правят в съответната тема - viewtopic.php?t=1566&postdays=0&postorder=asc&start=570
Незнам за другите, но ми е досадно всеки ден да чета едно и също.
Незнам за другите, но ми е досадно всеки ден да чета едно и също.
20110 днес е отменен в участъка Горна - Мездра.Нашият форумец Rexkos в момента е на Своге е извадил късмет - от Мездра са намерили вагони и влакът ще се движи до София , макар и със закъснение.
Пак по информация на Сашо , "ломската прелест" 7631 днес е била само с 3 вагона.
Пак по информация на Сашо , "ломската прелест" 7631 днес е била само с 3 вагона.
Последно промяна от VESO на Вто Фев 14, 2012 11:34 am, променено общо 1 път.

Глобален модератор
Присъединявам се към призива на колегата 42 072.9 и ще помоля съфорумника Весо (тъй като темата с вагоните е вече нажежена до крайност), ако е необходимо в раздел "Дискусии" по негово осмотрение да открие актуална тема, както за отменените влакове по вагони така и самите вагони в движение към дни и дати.
Видно е че тежката зима допълнително усложнява обстановката и в случея не малък е броя колеги които търсят инфо за повредените локомотиви,,,. Та отделени темите ще са доста по прегледни!.
Видно е че тежката зима допълнително усложнява обстановката и в случея не малък е броя колеги които търсят инфо за повредените локомотиви,,,. Та отделени темите ще са доста по прегледни!.
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Информация
Модератори