Поне да се сетят да намалят престоите на нощните "варни" на Каспичан и Повеляново.Ето например бяха обявили , че 2627 ще вози дир. вагони за Силистра и Добрич.Да , но на Каспичан силистренските вагони си чакат , без да има каквото и да е разкачане.Защо е тогава този дълъг престой? На Повеляново същото - след като няма дир. вагони за Добрич , следва минутите да се свият.На обратно е още по - голяма трагедия , тъй като престоите са по - големи поради "закачания" на състави , които така и не се закачат.

А кой ти разправя, че ако се върне Албената в състав спален, първокласен и 3 второкласни ще има местене от влак в мотриса? За липсата на вагони съм съгласен, вероятно затова бавят връщането ѝ - защото безкупейните вагони вече втръснаха тотално на всички.evrokoma написа:Ми защо да я връщат има автобуси и познайте на кои фирми.А с това местене на хората от влак в мотриса,тея безкупейни вагони и липсата на спален вагон съвсем ще изгонят и малкото останали пътници.Та съвсем скоро ще се наложи и вагоните които прикачват към 2626 да ги махнат понеже няма да има хора за тях.За пореден път се убеждавам че БДЖ умишлено се води към фалит
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Не забравяйте - петдесет вагона 47 серия ще излязат от Румъния
На мен лично ми се виждат множко за обслужване на влаковете около ГО
Хайде и Пловдив имат някой и друг ама 50 нещо много ми се виждат. Надявам се в София да се върне някой друг вагон за да обслужва Албената 

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Не за кво са ти! Проста ревизия ще е само за жалост, ако беше поне лека модернизация, Румънците чудеса щяха да направят.

Промяната в интериора ще се изразява в подмяна на тапицерия. А и да си говорим сериозно как я виждате вие тая работа по 50 модернизирани вагона от завод средно за период от 1 година
Нищо че шефът на Маркетинговия отдел на БДЖ твърдеше че вагоните щели да са с Wi fi и контакти
Все пак Маркетингът се занимава точно с това - поддържката на возилата
Да се смееш ли да плачеш ли ...

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Ванчо , питаш защо са толкова много 47-ци , аз ще ти отговоря.Хайде 10-тина за Пловдив например , други за Варна , Горна и Русе.Ами досега виждал ли си софийски вагон от тази серия? Защото аз не съм.Затова и предполагам към 10-тина (ако не и повече) би следвало да са за София.
18-метровият на Дунава не е ли серия 33?
актуална информация от днес 5.02.2012г.
БВ 7620 пристигна на гара Видин с 7 минути закъснение локомотив начело беше 44.081 състава му беше две второкласни 50-ки, два вагона серия 43 EX-DB като единия от тях беше смесен и един вагон БИСТРО
БВ 7623 потегли на време от гара Видин с локомотив начело 45.183 състава на влака беше един вагон серия 43 EX-DB един вагон серия 50 и един вагон серия 74, населеността на БВ 7620 беше 40%, а в 7623 беше приблизително 30%
БВ 7620 пристигна на гара Видин с 7 минути закъснение локомотив начело беше 44.081 състава му беше две второкласни 50-ки, два вагона серия 43 EX-DB като единия от тях беше смесен и един вагон БИСТРО
БВ 7623 потегли на време от гара Видин с локомотив начело 45.183 състава на влака беше един вагон серия 43 EX-DB един вагон серия 50 и един вагон серия 74, населеността на БВ 7620 беше 40%, а в 7623 беше приблизително 30%
Беше машината и композицията на БВ 7622 от вчера!bobara_e_tuk написа: БВ 7623 потегли на време от гара Видин с локомотив начело 45.183 състава на влака беше един вагон серия 43 EX-DB един вагон серия 50 и един вагон серия 74

Ами излязъл е от Дряново от ревизия. Доколкото знам там са пратени само 43-ките, 33-ките са в Хан крумVESO написа:Ванчо , питаш защо са толкова много 47-ци , аз ще ти отговоря.Хайде 10-тина за Пловдив например , други за Варна , Горна и Русе.Ами досега виждал ли си софийски вагон от тази серия? Защото аз не съм.Затова и предполагам към 10-тина (ако не и повече) би следвало да са за София.

(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Администратор
Информация
Модератори