Администратор
Администратор
УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ,

във връзка с излизането на "ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ВЕСТНИК" като печатно издание, считано от 02.02.2012 г., редакцията Ви уведомява, че:
-Цена на изданието: 0,60 лв за брой
-Цветност: 2 пълноцветни страници + 6 двуцветни - черно-бял и син цвят
-Тираж на изданието: 500 бр.
-Формат А4(мащабиран печат от основа А3, така не се губи от обема на материалите :) ) при намиране на силен рекламодател, формата ще бъде увеличен до А3.
-Период на излизане: седмичен (ден ЧЕТВЪРТЪК)

ПОЛУЧАВАНЕ НА ИЗДАНИЕТО!!!
Всеки, който желае да получава първото независимо издание за железници и да подпомогне неговото развитие в бъдеще, може да се абонира при следните условия:
1. Абонамента се прави за всеки текущ месец, като според броя на изданията, излезли в месеца, цената при 4 издания е 2,40 лв, при 5 издания - 3,00 лв
2. Абонатите получават изданието си чрез регионалните координатори, по влак или по друг начин, уточнен с екипа. Поради ниската цена, покриваща към момента само печата, редакцията не може да поеме пощенски разходи за абонамент.
Регионални координатори:
Иван Ангелов - регион Бургас (burgas.angelov@gmail.com.)
Николай Колев - регион Гарбово, и област Велико Търново (saruman_1989@yahoo.com)

!!! ТЪРСИМ КООРДИНАТОРИ И ЗА ДРУГИ ОБЛАСТИ!!!
За контакт: press.blf@gmail.com.

3. Заплащане на абонамента: директно на регионалните координатори или по банков път по сметка на Сдружение "Български Локомотивен Форум" при Банка "ПИРЕОС" - България.
БАНКА: ПИРЕУС БАНК – България АД
IBAN: BG12PIRB74011603551274 BIC: PIRBBGSF
ТИТУЛЯР ПО СМЕТКАТА: СДРУЖЕНИЕ „БЪЛГАРСКИ ЛОКОМОТИВЕН ФОРУМ”

4. Желаещите да получават вестника по пощата могат да се възползват от реверанса на Главния редактор към тях, който на всеки ДВЕ излезли издания, може да им изпраща препоръчано писмо с тях без повишена цена за абонамент. Записвания след потвърден абонамент на ел. поща: evstatiev.mario@gmail.com.

5. Питания и заявки директно и тук чрез коментар :)

Поздрави,

Екипът на "ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ВЕСТНИК"
64.19

Мнение от gugu_134 »

Примерно, ако реша да си получвам вестника по влака как ще стане?
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

gugu_134 написа:Примерно, ако реша да си получвам вестника по влака как ще стане?
Уточнява се по кой влак ти е удобно за съответен ден или чрез изпращане до гара.
64.19
Администратор
Администратор

Брой 5/8/ на "ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ВЕСТНИК" бе подаден за печат в 20:21 ч. Очаква се утре в 9:30 при тържествени обстоятелства, печатарските машини да затракат за първия печатно издаден брой на независимия вестник за железопътен транспорт.
64.19
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

БРАВО ! Много се радвам на тази хубава новина !
Дано има повече желаещи да се абонират за печатното издание на вестника и така да подпомогнат израстването му !
Поздравявам целия колектив работещ безвъзмедно за да се случи това хубаво събитие !
БРАВО !
Администратор
Администратор

Вестника се печата в момента. Повече информация по-късно тук и на страницата на Агенция "Булфото" - http://www.bulphoto.com
64.19
Администратор
Администратор

Съюза на българските журналисти вече ни отрази:
http://www.sbj-bg.eu/index.php?t=14033
64.19
Администратор
Администратор

Обещания линк към Агенция "Булфото":
http://www.bulphoto.com/events/27552/
64.19
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Печатното издание може да бъде закупено и на адрес :
гр. София , ул. Ивайло № 15 ( намира се между пл. Македония и пл. Петте кюшета ) от офиса на фирма Юрая Хийп ООД .
Тел. 0895 514 112
Станко Симеонов.

П.П. На същия адрес желаещите да се сдобият с календар на Сдружение " БЛФ" и да подпомогнат възстановяването на 64.19 могат да го направят !
Администратор
Администратор

"ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ВЕСТНИК" обявява, че всеки, желаещ да се абонира за изданието, ще получава същото на пощенския си адрес за сметка на редакцията, условието е, да бъде сключен абонамент за минимум 4 издания и абонатът да е изпратил пощенския си адрес на редакционната поща. Офертата важи от 06.02.2012 г. и от нея може да се възползва всеки читател от която и да е точка на България. Абонамент се сключва чрез изпращане на пощенски запис до адреса на редакцията и потвърждение на е-мейл: press.blf@gmail.com.

Очакваме ви!
64.19
Администратор
Администратор

Новият брой вече е в печатницата, всички проблеми от първия са изчистени. Който желае да се снабди с изданието да пише директно тук - материалите вътре са интригуващи :)
64.19

Мнение от evrokoma »

Здравейте, радвам се че отделяте толкова време и нерви за нашата железница.Преди време писах на Марио че се намирам в Гърция и нямам възможност да получавам вестника печатно и той ме помоли да пиша на редакционната поща за да ми се изпраша по електронен път за което съм ви искренно благодарен.В знак на моята съпричастност ще заплатя всеки изпратен ми брой по електронен път като печатен такъв веднага щом се прибера в България,защото всеки труд трябва да се заплаща.Бих желал да получа предходният брой от 01.02 и всеки следваш на този адрес ivo_ek_78@abv.bg. .Благодаря ви за проявеното разбиране и ви желая много успехи и голям тираж
Марио при опит да изпратя писмото на редакционната поща ми връща отговор за невалиден адрес
Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това
Администратор
Администратор

evrokoma, броевете са изпратени на посочения мейл.

Вестникът днес излиза от печат, който го желае, да заявява тук.
64.19

Мнение от gugu_134 »

Аз желая да се абонирам.Ако не е проблем бих желал да си посрещам вестника от БВ 2615 на гара Плевен. Имам следните въпроси: когато пристига влакът от кого трябва да си искам пратката или ще ми я смъкнат в гарата? Ако не успея да си го получа как става това по-късно. Всеки месец при абонация, възможно ли е да променям гарата и влака, с който ще ми се доставя вестника? Мога ли да се абонирам за няколко месеца напред? Как да докажа, че съм платил чрез банков превод или това не е необходимо, защото не съм го правил никога и не знам? Мога ли да получа броеве на изданието, които съм изпуснал?
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Най-добрия вариант е да се договрим Български поще и те да ни включат в каталога си ! Тогава вече абонамента ще е много по-лесен и надежден !
Публикувай отговор

Обратно към “"ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ВЕСТНИК"”

Информация