Обратна връзка:
Обратна връзка:

Днес Бойко е вилнял със 160км/ч по линията до Първомай. Има ли някой снимка на тази специална мотриса, за пръв път чувам за нея, коя серия е?
Иначе в Първомай има т.н. заводска гара, бая коловози и стрелки в промишлената зона, ако не са ги нарязали........ . Има и линия до завода за калодки. До 89-та през няколко часа имаше маневра, случвало се е и по 2 едновременно. През 70-те имаше и 2 парни машини дето сновяха денонощно из гарата в Първомай, после - сбогом, имаше и кантар за вагони до самата гара.
Сега направиха 3 коловоза - единствено приемно-отправни. Вече влаковете сякаш са принудени само да минават през ПРМ и то колкото се може по-бързо и по за малко......
Тъжно е...............
Иначе в Първомай има т.н. заводска гара, бая коловози и стрелки в промишлената зона, ако не са ги нарязали........ . Има и линия до завода за калодки. До 89-та през няколко часа имаше маневра, случвало се е и по 2 едновременно. През 70-те имаше и 2 парни машини дето сновяха денонощно из гарата в Първомай, после - сбогом, имаше и кантар за вагони до самата гара.
Сега направиха 3 коловоза - единствено приемно-отправни. Вече влаковете сякаш са принудени само да минават през ПРМ и то колкото се може по-бързо и по за малко......
Тъжно е...............
обичам влаковете

Доста безстойностно (да не казвам глупаво) изказване.На Терна им е трябвал локомотив ,който да може да развива 170-180 км/ч .Нямат такъв наличен ,БДЖ също не може да им предостави (съмнява ме 46125 да вдигне 170-180).И затова си наемат такъв от БЖК !За което си плащат съответният наем.Защо си мислиш ,че БЖК са услужили на Терна?А за товарни превози е много по-възможно да бъдат харизани на DB ,като компенсация за неизплатените мотриси ,отколкото на БЖК .Съвета ми е малко да мислите логически преди да драскате глупости.
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак 

Значи ти остави съмненията за хората, които се занимават с железница. Ако си запознат има една подсерия 461ХХ със своята максимална скорост щеше да свърши същата работа. Ускорението с един вагон-лаборатория е последното, за което би се притеснявал някой.
Но аз преди всичко търся символиката в цялата тази история - все пак БЖК искат да се покажат и това е доста добра реклама.
Но аз преди всичко търся символиката в цялата тази история - все пак БЖК искат да се покажат и това е доста добра реклама.
Информация
Модератори