Мнение от denbul »

bdz46 написа:Престанете с тази 24-часова стачка! Това е незаконно, ние не сме Гърция, там могат и 25-часови стачки да правят, тук не може.
24-часово спиране може да има само при спонтанно повсеместно стачкуване на поне 80% от служителите, което не е реалистично.
абсолютно реалистично е при едни читави синдикати и читави искания...в сегашните условия наистина е невъзможно,затова и стачката няма да успее...
Всъщност всички много добре знаем че влаковете се спират от НКЖИ,за какво да се притесняват от БДЖ В СЛУЧАЯ?
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Виждаш ли някъде читави синдикати и искания?
Стачкуващите в двете компании са еднакъв брой, просто един човек от НКЖИ може да задръсти цялата линия, а от БДЖ - само един влак.

Мнение от denbul »

Е при кой щетите са по-големи,от тоя дето задръства цялото движение или този който спира един влак?

Мнение от gugu_134 »

Аз смятам, че стачката е безсмислена. Само загуба на пътници и печалба за автобусните превозвачи. Вече наистина ме дразни да чакам по 80-100 мин :x

Мнение от Vancho »

gugu_134 написа:Аз смятам, че стачката е безсмислена. Само загуба на пътници и печалба за автобусните превозвачи. Вече наистина ме дразни да чакам по 80-100 мин :x
Аз затова снощи хванах следващия влак от Свищов и така чаках само 10 минути вместо час и половина 8) Билет за заминал влак :lol:
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Изобщо не е безсмислена. Загубата на пътниците е факт от няколко месеца насам, от както започна орязването на съставите уж поради недостиг на вагони, а сега съкращаването на влакове ще довърши започнатото и ще доведе железницата до фалит. :idea: :wink: :arrow:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от gugu_134 »

Мисля да наема някой дърводелец и да ми издялка един дървен кръст, на който пише RIP БДЖ и ще го забия между коловозите на гарата. Стачката вече не отива на никъде освен към фалит и унищожение на БДЖ. Нямам думи докъде се стигна, а стачкуващите не виждат ли, че няма да се пречупят тези горе.
Модератор
Модератор

Мнение от todor plamenov »

Компанията е докарана до фалит, благодарение на усилията на ръководството,а не на стачниците.Има разлика и тя никак не е маловажна.
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Със системно и целенасочено ограбване , както от ръководството така и от служители на по-ниски нива ! За мен фалита е бил предрешен още със договора за покупка на ЕМВ 30/31 в този момент дълговете скачат с над 300 млн. лева.

Мнение от stani_46001 »

От както е започнала стачката от гара Варна тръгваха почти всички влакове, но днес за София през Провадия мина само БВЗР 2610 с обичайния си състав. БВ 2612 и БВ 2614 доколкото разбрах няма да се движат от начална гара. Дали ще има вагони в Горна Оряховица довечера за Варна?
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

2612 вчера отменен, 2614 на Чб около 18:30 ч. с движение Чб-Ку по път 1 поради заемане на междугарието по път 2 от работен влак с хопери, теглен от ДЛ 55, като същия е прегрял малко преди тунела до РП Кл. :?

Мнение от RAILWAYSTATION »

На 8.12.2011 година БВ 2613 със състава на БВЗР 2611 пристигна тук с +90 закъснение, ПВ 20162-20167 също толкова. В един от последните дни на съществуването си БВ 2636, който заради вагона-отоплител беше обявен на Повеляново с +50, въпреки че успя да навакса малко, така и вчера сутринта не достигна крайната си точка. Ръководител-движение на гара СОФИЯ-СЕВЕР, отказа да го пусне към Централна гара.
НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

на гара Видин вече не протестира никой, на въпроса защо не протестират, те отговарят "ми защото така ни е казал инструктора и понеже всички гари до Враца не протестирали" попитах ги 7623 ще стигне ли до крайната си гара те ми отговарят "няма да стигне до ЦГ София, а до гара София Север"

П.П БВ 7623 потегли от гара Видин цял редовен сигнализиран
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Е хубава работа, ама българска... тоя ми каза така, па оня ми каза иначе... а ако ти кажат да си теглиш ножа, кво? Уж се стачкуваше, уж имаше искания за нещо... така ще ни е*ават векове наред, щото си мълчим и си траем. :evil: :x :arrow:

Мнение от plastikat »

Робски манталитет .......... :( С риск да прозвуча като "Галфона" ще кажа "Накрая пак всички ще бараме на Батката патката".
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак :)
Публикувай отговор

Обратно към “Trainspotters forum”

Информация