Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

ХЕБЪР-а вероятно стига до Подуяне. Така става с Чайка-та например.
64.19
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

тук по 7-ма жп линия всичко живо стачкува включително и служители от "НК-ЖИ"
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Интересно как досега нито 1 стачкуваща гара не е попаднала на по-корав машинист, който да принуди да му дадат път и да си изпълнява задълженията, вместо да седи да чака време, да се ядосва и да се прибере вкъщи по нощите... :roll:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от Тената »

Nikss написа:Интересно как досега нито 1 стачкуваща гара не е попаднала на по-корав машинист, който да принуди да му дадат път и да си изпълнява задълженията, вместо да седи да чака време, да се ядосва и да се прибере вкъщи по нощите... :roll:
Ники, дрънкаш глупости...Кво значи според теб "по корав машинист" Свети ли червено седиш и толкоз, аз седях във събота 8 часа във Ихтиман във средата на нищото. Няма значение, че мнението ти е различно от тяхното, имай уважение към стачкуващите колегите, съда ще реши кой е крив и кой прав...

Мнение от titan »

Интересно как досега нито 1 стачкуваща гара не е попаднала на по-корав машинист, който да принуди да му дадат път и да си изпълнява задълженията
Интересно пък как този машинист ще ме накара да му наредя изход, след като в мойта гара аз командвам парада :evil: Как пък веднъж всички задружно не се вдигнем!

Мнение от Тената »

titan написа:.....Интересно пък как този машинист ще ме накара да му наредя изход, след като в мойта гара аз командвам парада :evil: Как пък веднъж всички задружно не се вдигнем!
Съфоромеца ни все още не е железничар, и не е запознат със естеството на работа...
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Ми може пък не всеки да иска да стачкува и да седи 8 часа заради някой друг... :arrow:
Всеки има право на избор, не забравяйте, това не е глупост.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Нали затова е стачка - за да няма влакове. Ако щеш стачкувай, като нямаш изход, стоиш и чакаш. Нямаш право на такъв избор.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Това, което не се купува с пари се купува с много пари... няма да говоря нататък. :wink: :idea: :arrow:

Мнение от titan »

Това което искаме да ти кажем и да разбереш е, че в железницата си има стриктни правила и като не му отворя изходния и не му дам лично заповед за заминаване, на челна стойка ако ще да застане ще стои в гарата.
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

Да бяхте толкова сериозни и 98-ма. Сега всичко е след дъжд-качулка...
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

42 072.9 написа:Да бяхте толкова сериозни и 98-ма. Сега всичко е след дъжд-качулка...
точно така, нашия народ е толкова безотговорен, че просто нямам думи

Мнение от titan »

98-ма ние още с играчки влакчета сме се занимавали, така, че тогава си е за тогава... Важното е сега какво ще направим, като зрели и отговорни хора, в такива моменти трябва подкрепа и единство и изказвания от типа че машиниста ще ме "принуди" да му дам път са меко казано несериозни... Така не се стига до никъде!
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

Който казва, че машинистът ще принуди някой да му даде изход значи е много ама много далеч от железницата. Така, че не виждам защо се впрягаш?

Синдикатите вместо да вдигат стачки, да организират тези 13 000 души да съберат пари всеки месец докато не се изплатят заемите...иначе кой?
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

42 072.9 написа:Който казва, че машинистът ще принуди някой да му даде изход значи е много ама много далеч от железницата. Така, че не виждам защо се впрягаш?
Искаш ли да се разменим да видиш, че не говоря празни приказки :?: :idea: :arrow:
Публикувай отговор

Обратно към “Новини и статиии | News and Articles”

Информация