Здравейте искам да попитам кой е най бързия вариант за придвижване от Централна жп гара до Автогара запад в квартал Овча купел ? Гледах по GOOGLE EARTH че се намира на бул. Цар Борис III, а според сайта на градския транспорт трябва с 4 ката да сляза на Красно село и оттам да вървя до гарата, а не е съвсем близко.. Предвид съботния ден се надявам да няма трафик и София да се е изпразнила или тя тогава ще се изпразва тепърва 

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

За 1,50 лв маршрутка №22. идва от илиенци (тоест от посока надежда) на Централна гара завива по бул Ботев, следва бул Прага и се включва по Борис ІІІ. (маршрутката е до Владая)
Ако слезнеш с 4-ката , някъде по Борис ІІІ се прехвърляш на трамвай №5 и пак си на Автогарата. Но спестяваш...2 х 0,70 лв (ако са с талон) = 1.40 лв. ... тоест спестяваш 10 стотинки и се сдобиваш с опънати нерви.
Маршрутката в събота е на 22 минути.
Ако слезнеш с 4-ката , някъде по Борис ІІІ се прехвърляш на трамвай №5 и пак си на Автогарата. Но спестяваш...2 х 0,70 лв (ако са с талон) = 1.40 лв. ... тоест спестяваш 10 стотинки и се сдобиваш с опънати нерви.
Маршрутката в събота е на 22 минути.
напуснал Сдружение "Клуб Железопътен Моделизъм - България"
Значи като изляза от Ротондата излизам на Христо Ботев и следва оттам да хвана марвшрутката ?
п.с. За колко време се стига с маршрутката ? Знам ги че е бързо, тъй като съм ползвал услугите им, ама все пак наистина ми трябва възможно най бързо придвижване /не повече от 25 минути/ и друго на какъв интервал се движат в събота. Пристигам с 3636, който е отклонен а после трябва да хващам влак за Кюстендил и това ми е въпросът за резервен вариант за придвижване до Кюстендил автобуса в 08.45 от Автогара запад
п.с. За колко време се стига с маршрутката ? Знам ги че е бързо, тъй като съм ползвал услугите им, ама все пак наистина ми трябва възможно най бързо придвижване /не повече от 25 минути/ и друго на какъв интервал се движат в събота. Пристигам с 3636, който е отклонен а после трябва да хващам влак за Кюстендил и това ми е въпросът за резервен вариант за придвижване до Кюстендил автобуса в 08.45 от Автогара запад
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Другия бърз вариант е на Бул. Ботев хващаш каквото дойде без № 3 / като трамвай имам в предвид / и слизаш на Македония там питаш за № 5 посока Красно село и слизаш на спирка Овча купел пресичаш булеварда и зад магазин 345 е автогарата. На лично ще ти пусна телефон , ако искаш да ти обясня по-точно !
Информация
Модератори