Предварително се извинявам на модераторите ако темата е в грешен раздел,но се чудих къде да я сложа и се реших да я сложа тук. Ако някои от вас са гледали филмът "Последният лов" по БТВ в четвъртък вечер няма как да не им е направило впечатление,че във филма имаше видни представители на БДЖ - 55-ца и 2 локомотива серия 04.На мен обаче ми направи по-голямо впечатление,че в кадъра с 55-цата на съседен коловоз имаше странен локомотив.Макар почти да бях сигурен какво съм видял свалих филма от един торент сайт,за да намеря точно този момент и да проверя пак.Оказах се прав, до 55-цата стой такъв локомотив - http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/721016.jpg .Някой има ли информация дали такива локомотиви са работели във Варна-Фериботна,защото мисля,че в БДЖ такива не е имало,а ми е известно,че съветските железници са разполагали с тях? Дали е бил дошъл с ферибота,как мислите? Между другото намерих информация за чехословашки локомотиви идвали на проби в България и ако имате интерес мога да напиша какво съм намерил,само кажете в коя тема да пиша 

Администратор

Администратор

Администратор

П.С. За другите чехословашки машини идвали на проби да пиша ли и къде? Също така в един сайт намерих информация и за DR V100,че е идвал на проби и пишеше малко и за него.
Информация
Модератори